|

Vacature niet meer actief

Conciërge

Conciërge
Creëer jij graag een veilig en positieve leeromgeving voor onze leerlingen? Houd je ervan om je handen uit de mouwen te steken? Ga dan aan de slag als conciërge in bij het Olympus College!

Wat ga je doen?
Jij bent de gastheer of gastvrouw van onze school, en je creëert graag een veilige en stimulerende leeromgeving. Je bent actief aanwezig op de gangen, in de aula's en op de pleinen, waar je samenwerkt met onze leerlingen. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het handhaven van een schoon, opgeruimd en goed onderhouden schoolgebouw.

In de rol van conciërge ben je dagelijks te vinden te midden van onze leerlingen. Je speelt een cruciale rol in het bevorderen van een positieve sfeer op school. Je begeleidt leerlingen om op een respectvolle manier met elkaar om te gaan, en hiermee draag je bij aan onze preventieve aanpak. Daarnaast neem je actief deel aan het ontwikkelen van inspirerende schoolactiviteiten, waarbij er volop ruimte is voor jouw eigen ideeën en talenten.

Naast enkele pedagogische taken draag je voor een groot deel ook bij aan reguliere conciërgewerkzaamheden, zoals het oplossen van kleine klusjes, het beheren van bestellingen en het onderhouden van contacten met leveranciers. Deze taken vragen van jou een stukje flexibiliteit in je werkuren. Hiermee bedoelen we af en toe de bereidheid om beperkt in het jaar in de avonden of op een weekend dag te werken.

Over ons
Het geven/nemen van autonomie, ontwikkelen van competenties en het onderhouden van een goede onderlinge relaties zit ons in het DNA. Bij ons wordt iedere leerling gezien en bieden we maatwerk. We staan voor inclusie, maatschappij nabij onderwijs en gelijke kansen voor iedereen!

Het Olympus College is een school met het profiel Creatief en Sportief. Dit komt terug in onze lessen, maar ook in de buitenles-activiteiten. Onze school streeft naar goed en breed onderwijs in een inspirerend klimaat. Om aan te sluiten bij de belevingswereld van leerlingen maken we ons onderwijs aansprekend en eigentijds. We sluiten daarbij aan bij de verschillende stijlen van leren van leerlingen, met duidelijke kaders.

De sfeer in onze school is erg prettig. Er is veel wederzijds respect tussen docenten, ondersteunend personeel en leerlingen. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven.

Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://www.olympuscollege.nl/

Wij bieden...
Wij bieden jou per direct een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,6 FTE, met de intentie deze na 1 jaar om te zetten naar vast.
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 4 Je salaris bedraagt dan minimaal €1.942, - en maximaal €2.692,- bruto per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Je brengt een MBO-diploma mee, maar ook kan je zelfstandig werken, sta je stevig in je schoenen en heb je een oplossingsgerichte benadering. Je beschikt over sterke sociale vaardigheden, bent stressbestendig en flexibel. Je bent bereid om af en toe in de avonden of op een weekend dag te werken. Heb je enige ervaring? Dan heb je zeker een streepje voor. Maar ook zonder ervaring kun jij solliciteren!

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Ellen de Wijse-Kugel, e.dewijse@olympuscollege.nl, 06 81941477.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 26 september a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek. De eerste gesprekken zullen vanaf 3 oktober plaatsvinden.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Olympus College

Olympus 11
6832 EL Arnhem Netherlands 4

Olympus 11 6832 EL Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!