|

Vacature niet meer actief

Docent NT2 & rekenen met specialisatie

Docent NT2 & rekenen met specialisatie ex-alfa en praktijkonderwijs

Welkom bij de internationale schakelklas Arnhem (ISK Arnhem)!

Over de internationale schakelklas Arnhem (ISK Arnhem)

De internationale schakelklas Arnhem (ISK Arnhem) is een school voor leerlingen van 12 tot 16 jaar die net in Nederland zijn komen wonen. Met 45 verschillende nationaliteiten is de ISK op dit moment een kleurrijke en dynamische school.

Onze school biedt een veilige en kansrijke start aan jonge nieuwkomers, die sinds kort in de regio Arnhem wonen. Dit zijn niet alleen vluchtelingen of statushouders, maar ook kinderen van arbeids- en kennismigranten. In gemiddeld twee jaar tijd bereiden gedreven en betrokken onderwijsprofessionals leerlingen voor op het reguliere onderwijs, zodat zij net als alle jongeren in Nederland hun talenten kunnen ontwikkelen en een toekomst kunnen opbouwen. In het ISK-traject ligt de focus op intensief taal- en rekenonderwijs, vakken als Engels en Mens en Natuur die straks nodig zijn in het vervolgonderwijs, kennis van de Nederlandse normen, waarden & gebruiken, zelfredzaamheid en sociale integratie. Persoonlijke aandacht en maatwerkonderwijs staan hierbij centraal.

ISK Arnhem staat voor:

 • Een veilige landing in Nederland.

In een stabiele, open en kleurrijke omgeving bieden deskundige en betrokken docenten leerlingen de ruimte om te oefenen en hun toekomst te ontdekken.

 • Volwaardig nieuwkomersonderwijs - op maat, dat aansluit bij het vervolgonderwijs.

Met aandacht voor wie de leerling is, wat de leerling al kan en wat de leerling nodig heeft.

 • Het ontwikkelen van talenten en persoonsvormend onderwijs.

Zodat de leerling als ieder ander kind kan bouwen aan een mooie toekomst.

Het team kenmerkt zich door samen te gaan voor een veilig pedagogisch klimaat, waardoor leerlingen zich naar capaciteit kunnen ontwikkelen. Binnen de teamcultuur hechten we grote waarde aan veiligheid, vertrouwen en autonomie. Iedere nieuwe collega is heel erg welkom; we kijken om naar elkaar en geven elkaar erkenning voor het mooie werk dat we mogen doen. Deze grondhouding komt ten goede aan rijk en boeiend nieuwkomersonderwijs en een stevig team dat wel van een uitdaging houdt.

Jouw baan

Als docent NT2 en rekenen geef je les aan twee klassen.

 • Een klas met eerstejaarsleerlingen. Deze leerlingen zijn in Nederland gealfabetiseerd en zitten nu in een vervolgtraject. Je geeft aan deze klas rekenen.
 • Een klas met tweedejaarsleerlingen. Deze leerlingen stromen aan het einde van dit schooljaar uit naar het Praktijkonderwijs. Je geeft aan deze klas NT2 en rekenen.

Als docent op de ISK zorg jij samen met jouw collega’s voor een rijk taalbad.

Jij weet wat er voor jouw vak nodig is om nieuwkomersleerlingen de kennis en vaardigheden bij te brengen. Je zorgt voor uitdaging, veel afwisseling door activerende didactiek en draagt bij aan een veilige leeromgeving waarin iedere leerling door jou wordt gezien. Je werkt graag in teamverband en bent in staat om een rijk onderwijsaanbod neer te zetten en bij te stellen naar behoefte van de leerling.

Het werkplezier ontstaat door de diversiteit en dynamiek met deze doelgroep. Met doorzettingsvermogen, creativiteit, differentiatie en onderwijservaring zorg jij voor een positief leerklimaat. Naast het geven van jouw vak, word je ook mentor van een klas. Het mentoraat draag je samen met een duo-mentor. Samen draag je bij aan de brede ontwikkeling van de leerling en help je de leerling een volwaardige plek te vinden in de Nederlandse maatschappij.

In het schooljaar 2023-2024 werken we met twee ISK-locaties. Je komt op de locatie in Arnhem-Noord te werken (Thomas a Kempislaan 82).

Jij biedt
Je hebt de vakinhoudelijke en pedagogische competenties om lesstof goed over te brengen. Je hebt een afgeronde Pabo-opleiding of een 2e graads bevoegdheid voor het VO. Je hebt een afgeronde NT2-opleiding en/of ervaring met het geven van NT2. Maar, bovenal heb je affiniteit en ervaring met het ISK-leerlingprofiel: ex-alfa en uitstroom praktijkonderwijs.

We zoeken een collega die snel kan starten

Wij bieden…
Wij bieden je zo spoedig mogelijk een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

 • Wij bieden jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving in een professioneel, maar ook warm team dat echt voor de leerlingen gaat.
 • Ruimte, vrijheid en vertrouwen om de regie te pakken in je werk.
 • Het aantal uren per week bepalen we in samenspraak.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Het salaris bedraagt minimaal € 3.001, - en maximaal € 4.573, - (schaal LB CAO VO) bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband.
 • Vanzelfsprekend ben je vrij tijdens de schoolvakanties, ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Wil jij fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, fiscaal aantrekkelijk aankopen doen via Coolblue of Bol.com. Kan allemaal!
 • Als ISK kunnen we je vanwege de fluctuerende leerlingaantallen niet direct een nieuwe aanstelling toezeggen voor het nieuwe schooljaar. Het gesprek over jouw perspectief en mogelijkheden binnen Quadraam zullen we dan ook direct vanaf jouw start voeren.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Solliciteer
Ben je geïnteresseerd? Maak dan jouw interesse kenbaar door jouw CV en motivatiebrief toe te sturen voor 29 september. Meer informatie over Quadraam en de ISK lees je op www.quadraam.nl en www.isk-arnhem.nl .

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? En wil je een kijkje nemen in onze keuken? Mooi! Stuur een mailtje naar Sanne van der Veen (Afdelingsleider locatie Noord, s.vanderveen@isk-arnhem.nl), dan maken we een (bel)afspraak.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

ISK Arnhem

Arnhem
Netherlands 1

Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!