|

Vacature niet meer actief

Remedial teacher

Remedial teacher
Ben jij een gedreven en empathische remedial teacher? Wil jij graag bijdragen aan de ontwikkeling en het leren van onze vmbo-leerlingen? Ga dan aan de slag op het Maarten van Rossem in Arnhem!

Jouw baan
Jij verzorgt datgene waar het op school uiteindelijk om te doen is, goed onderwijs! Jij zorgt ervoor dat leerlingen en medewerkers groeien en zich als een vis in het water voelen bij ons op school. Dit doe je door de leerlingen een plek te geven waar ze gezien worden om wie ze zijn; waar vertrouwen is in de talenten die ze hebben; waar veel ruimte is voor maatwerk en levensechte leren de boventoon voert. Goed onderwijs betekent bij ons ook maatwerk voor leerlingen die moeite hebben met leren. Jij zal deze leerlingen dan ook helpen op de volgende manier:

 • Je begeleidt en ondersteunt leerlingen in hun ondersteuningsvraag, individueel en in kleine groepen.
 • Jij wordt het aanspreekpunt voor alles rondom dyslexie, kan een dyslexie screening uitvoeren en eventueel doorverwijzen voor een verder onderzoek.
 • Je adviseert je collega's over het behandelplan van de leerlingen denkt mee over alternatieve oplossingen. Je voert hiervoor dossieranalyse uit en stelt met de leerling een behandelplan op. Je hebt overleg met belanghebbenden en geeft voorlichting over leerproblematiek en aanpak in de klas. Je zou ook gevraagd kunnen worden om onderwijsassistenten aan te sturen.
 • Je werkt nauw samen met de orthopedagoog en ondersteuningscoördinator en bent onderdeel van het ondersteuningsteam.

Jij bent...
Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige, energieke en enthousiaste collega voor je team. Jij bent dan ook een teamspeler als het gaat om de samenwerking met je collega's. En bent inspirerend en motiverend naar onze leerlingen wanneer je ze helpt in het bewandelen van hun ontwikkelingpad.

Over ons
Iedere dag werken wij met veel toewijding en passie aan de toekomst van onze leerlingen. Door goed onderwijs en goede begeleiding te verzorgen. Op een plek waar het leuk leren is en de praktijk centraal staat. Waar veel culturen samenkomen en we vertrouwen hebben in elkaar en elkaars talenten. Als wij ons ontwikkelen, doen de leerlingen dat ook!

Wij zijn een vmbo-school met ongeveer 320 leerlingen voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg. Maar wij bieden ook vakken op de theoretische leerweg aan. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk doe je dit wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Diversiteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbinding!

Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://maartenvanrossem.nl/

De missie van onze docenten:

 • “Ik leg de lat hoog en daag de leerlingen uit, want in ieder kind schuilt een talent. Ik zie volop kansen.”
 • “Ik zie kansen en mogelijkheden bij iedere leerling en kan de talenten van de leerlingen verder ontwikkelen.”
 • “Het gaat verder dan alleen onderwijs en het overbrengen van kennis. Wij ondersteunen de leerlingen en geven de leerlingen extra aandacht waar nodig.”

Wij bieden...
Wij bieden jou zo snel mogelijk een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

 • Je ontvangt een contract voor het schooljaar voor 0,6 FTE. Bevalt het van beide kanten uit goed en hebben we voldoende NPO-gelden? Dan kan het contract met één jaar verlengd worden.
 • Wil je minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 10. Je salaris bedraagt dan minimaal €2.755, - en maximaal €4.573,- bruto per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
 • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk!

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je bent geschoold als remedial teacher; je hebt een master SEN of een vergelijkbare opleiding. Daarnaast heb je ervaring en affiniteit met vmbo-leerlingen.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Lies Bakker, Coördinator Ondersteuningsteam. Lies is bereikbaar via 026 320 2860 of per mail: l.bakker@maartenvanrossem.nl.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 2 oktober a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Maarten van Rossem

Groningensingel 1235
6835 HZ Arnhem Netherlands 4

Groningensingel 1235 6835 HZ Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!