|

Vacature niet meer actief

Docent beeldende vorming (in opleiding)

Docent beeldende vorming (in opleiding)

Welkom bij het Lorentz Lyceum in Arnhem, waar creativiteit en expressie tot leven komen! Bij het Lorentz Lyceum weten we dat kunst een krachtig middel is om de wereld op een unieke en betekenisvolle manier te ervaren. Ben jij een gepassioneerde docent Beeldende vorming die onze leerlingen inspireert en kunstzinnige talenten laat ontdekken? Dan is deze vacature de perfecte uitdaging voor jou!

Wij bieden jou een baan waarbij jij:

  1. Creatief en interactief les kunt geven: Je gaat lesgeven aan de onderbouw en bovenbouw (CKV) van onze havo en vwo. Waarbij je jouw passie voor kunst combineert met creatieve en interactieve lesmethoden om de nieuwsgierigheid van de leerlingen te stimuleren. Als docent Beeldende vorming krijg je de kans om de verbeeldingskracht van leerlingen te prikkelen door middel van diverse kunstvormen, zoals tekenen, schilderen, beeldhouwen en digitale kunst. Je verzorgt boeiende en interactieve lessen die de leerlingen uitdagen om hun eigen artistieke talent te vinden en te ontwikkelen.
  2. Komt te werken in een inclusieve leeromgeving: Als docent kunst ben je niet alleen een bron van kennis en inspiratie, maar ook een mentor en coach voor de leerlingen. Je zorgt voor een inclusieve leeromgeving waarin leerlingen worden aangemoedigd om vragen te stellen, samen te werken en kritisch na te denken over de wereld om hen heen. Je biedt individuele begeleiding en ondersteuning om hun leerproces te optimaliseren.
  3. Volop samenwerkt: Op het Lorentz Lyceum geloven we sterk in teamwork en het belang van een goede samenwerking. Je maakt deel uit van een hecht team van docenten die zich inzetten voor het bieden van een stimulerende leeromgeving. Samen werken we aan het ontwikkelen van creatieve lesplannen, het uitwisselen van best practices en het ondersteunen van elkaar in onze professionele groei.

Over het Lorentz Lyceum

Het Lorentz Lyceum is onderdeel van Quadraam en een toegankelijke school in Arnhem Zuid. Wij bieden onderwijs aan havo, vwo, gymnasium en OPUS (afdeling hoogbegaafden). Wat ons kenmerkt? Wij zijn een school met een sterk internationaal profiel. Dit zie je terug in onze tweetalige klassen maar ook in alle lessen. We organiseren reizen en uitwisselingen in verschillende jaarlagen. Op onze school wordt jaarlijks door leerlingen een LmunA georganiseerd: Lorentz Model United Nations Arnhem. Alle leerlingen nemen deel aan internationale debatten en leren hiermee over de wereld om hen heen.

Op het Lorentz Lyceum werken wij samen in een prettig en hecht team. Voor en door collega’s wordt veel georganiseerd wat bijdraagt aan een goede sfeer tussen de docenten. Je krijgt bij ons volop de ruimte en het vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij belangrijk. Wanneer je bij ons begint, word je begeleid door jouw sectie en ons professionaliseringsteam.

Wij bieden jou
Het betreft een tijdelijke vacature wegens vervanging met uitzicht op reguliere uren na de kerstvakantie. We bieden je de ruimte en tijd om mee te lopen en in te werken, dus op korte termijn starten is mogelijk. Wil je liever direct starten na de herfstvakantie dan kan dat natuurlijk ook. Wat wij jouw bieden aan arbeidsvoorwaarden lees je hieronder:

  • Een tijdelijk contract van ca. 0,6 FTE voor de duur van de vervanging. Na deze periode bespreken we de mogelijkheden voor de reguliere vaste uren.
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Afhankelijk van jouw kennis en ervaring word je ingeschaald in schaal LB (minimaal € 3.001,- bruto per maand en maximaal € 4.573,- bruto per maand).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag opnemen voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Jij biedt!
Uiteraard ben je in bezit van een bevoegdheid Beeldende vorming, of ben je in opleiding.
Met jouw ervaring in lesgeven, natuurlijke affiniteit met de doelgroep en zelfstandige werkhouding ben jij in staat leerlingen op een leuke en leerzame manier kennis te laten maken met de wereld van kunst en cultuur!

Sfeer proeven, dat kan
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Mail of bel dan met onze conrector, Susanne Pondman, (s.pondman@lorentzlyceum.nl 0614585056) Ook via onze socials en website kun je een goede indruk krijgen van onze school.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie en kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 9 oktober a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek. De gesprekken vinden plaats op 12 oktober a.s. Fijn als je daar vast rekening mee wilt houden.

Meer weten?
Bijvoorbeeld over de sollicitatieprocedure, wat wij jou allemaal te bieden hebben, of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. Of doe alvast de test! En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Lorentz Lyceum

Metamorfosenallee 100
6843 HX Arnhem Netherlands 4

Metamorfosenallee 100 6843 HX Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!