|

Vacature niet meer actief

Docent Nederlands (in opleiding)

Ben jij een enthousiaste docent Nederlands en wil jij jouw leerlingen inspireren en aanmoedigen om hun taalvaardigheid te vergroten en hun communicatieve vaardigheden verder te ontwikkelen? Wil jij je voor lange tijd verbinden aan onze school? Dan ben jij dé docent Nederlands die we zoeken op het Candea College in Duiven!

Jouw baan
Als docent Nederlands ben je de gids in de wereld van taal, literatuur en communicatie. Je inspireert jouw leerlingen om de kracht van onze taal verder te ontdekken en te gebruiken. Met jouw creatieve aanpak maak je taallessen boeiend en relevant voor de leerlingen. Je bereidt jouw leerlingen voor op hun examen en zorgt ervoor dat ze goed beslagen ten ijs komen. Samen met jouw collega’s werk je aan innovatieve lesprogramma’s, waaronder Expeditie NL, die aansluiten bij de koers van Candea.

Bij ons vervul je niet alleen de rol van docent voor havo 3 tot en met 5, maar ben je ook mentor en ontwikkelaar. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het versterken van de basisvaardigheden.

Over ons
Het Candea College is een brede school, verdeeld over 2 locaties in Duiven. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Jij krijgt van onze directie volop ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Onze teamleiders zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt en bieden je volop begeleiding en coaching.

Collega’s werken graag bij ons. Er is nauwelijks verloop en er heerst een goede en prettige sfeer. Nieuwe collega’s worden goed ingewerkt en volop begeleid.

Wil je een indruk krijgen van onze school? Volg ons op Instagram, Youtube, Facebook en TikTok en bezoek onze site: www.candeacollege.nl. Ook kun je een afspraak maken met onze teamleider voor een rondleiding.

Beide locaties van het Candea College zijn goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Het Candea College is een middelbare school voor vmbo, mavo, havo en vwo. Het vmbo is gevestigd op de locatie aan de Eltensestraat en havo/vwo op Saturnus in Duiven. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

Wij bieden
Wij bieden jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Een jaarcontract voor ca. 0,4- 0,6 FTE, met uitzicht op vast.
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Mogelijkheid om jouw dienstverband uit te breiden met werk op andere scholen van Quadraam.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en competenties.
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Jij biedt
Met jouw ervaring in lesgeven, natuurlijke affiniteit met de doelgroep en zelfstandige werkhouding ben jij in staat leerlingen op een leuke en leerzame manier kennis te laten maken met de wereld van taal!

Uiteraard beschik je over een bevoegdheid Nederlands, of ben je in opleiding. Bij voorkeur ben je eerstegraads opgeleid, maar laat je niet tegenhouden wanneer je over een tweedegraads bevoegdheid beschikt. We zullen zeker de mogelijkheden bekijken.

Sfeer proeven, dat kan.
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Bel of app dan met onze teamleider, Josje Wubs (j.wubs@candeacollege.nl, of bel 06-3832 8782). Je mag ook gerust appen of bellen met Marieke de Wildt, recruitment adviseur, 06-456 41 694. Bijvoorbeeld om de opties rondom inschaling of (vast) contract te bespreken.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Verras ons met jouw sollicitatie en kies vooral de vorm die bij jou past. Een CV met brief of juist een videoboodschap, het kan allemaal! Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 22 oktober 2023 a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Candea College

Saturnus 1
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 1 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!