|

Vacature niet meer actief

Recuitment & HR medewerker

Welkom bij Quadraam! Ben jij leergierig en nieuwsgierig? Ben jij flexibel en zit je niet graag stil? Wil jij afwisselend werk en een spil zijn tussen de scholen en recruitment en HR? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Wellicht heb je deze vacature al eerder gezien en dat kan kloppen. We hebben inmiddels met succes een nieuwe collega aangenomen en we zoeken nog een collega erbij. Nieuwsgierig? Lees dan verder.

Wij bieden jou
Een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is! Als lid van ons team werk je samen met leidinggevenden en directies van alle scholen van Quadraam. Met jaarlijks tussen de 300 en 400 vacatures, is er altijd genoeg te doen. Voordat je een vacature openstelt, bekijk je eerst of er interne collega's zijn die interesse hebben in meer werk of mobiliteit. Je speurt naar mogelijke matches met andere vacatures of talentpools. Als er een vacature geplaatst wordt, dan stel je samen met de aanvrager een wervende vacaturetekst op en publiceer je deze op verschillende kanalen, waaronder onze werken bij-website. Je houdt de status van vacatures nauwlettend bij in ons systeem, zorgt ervoor dat kandidaten tijdig worden geïnformeerd en uitgenodigd, en handelt afwijzingen netjes en persoonlijk af. Bovendien voer je bemiddelings- en feedbackgesprekken met afgewezen kandidaten, organiseer je Meet & Greets met mogelijke kandidaten en zorg je voor goede opvolging. Wordt een kandidaat aangenomen, dan zorg je voor een overdracht naar onze backoffice en een warm welkom met behulp van de onboarding app.

Als onderdeel van ons enthousiaste, gedreven en gezellige HR-team werk je nauw samen met elkaar. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en maakt deel uit van een werkomgeving waarin samenwerking, plezier, teamgeest, openheid en kansen centraal staan.

Over ons
Wij zijn Quadraam. Elke dag werken meer dan 1.600 gepassioneerde professionals op 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe aan de toekomst van onze leerlingen. Bij Quadraam is geen dag hetzelfde, omdat we verschillende soorten scholen hebben, van praktijkonderwijs tot gymnasium en van regulier onderwijs tot Montessori. Quadraam biedt het allemaal! Hoewel onze scholen verschillend zijn, delen we belangrijke kenmerken, zoals het belang van samenwerking, plezier, teamspirit, een open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en het benutten van kansen. Bij ons krijgen docenten en medewerkers volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven.

Wij bieden jou
Naast ruimte voor zelfstandig werken bieden wij jou uitstekende arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij de CAO VO.

  • We bieden je bij voorkeur een dienstverband van 0,8- 1 FTE.
  • Wil je minder werken, ook dan komen we graag met je in contact.
  • We bieden je een jaarcontract met uitzicht op vast.
  • Hybride werken behoort uiteraard tot de mogelijkheden.
  • Je wordt ingeschaald op basis van jouw competenties, rol en ervaring in schaal 8. Het salaris varieert van minimaal € 2.683,- tot maximaal € 4.055,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (exclusief 10% salaris verhoging conform de cao).
  • Vanzelfsprekend heb je vrij tijdens de schoolvakanties. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding, een uitstekend pensioen, 8% vakantietoeslag én een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Bij een fulltime dienstverband heb je een persoonlijk budget van 90 uur dat je naar eigen wens kunt gebruiken. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg opnemen of aankopen doen via Coolblue of Bol.com.

Naast deze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam nog veel meer te bieden! Lees hier meer!

Wie ben jij?
Jij bent een nieuwsgierige en leergierige HR-professional met een brede interesse. Je bent van nature dienstverlenend, werkt proactief, en streeft naar optimale kwaliteit in je werk. Je neemt verantwoordelijkheid voor je taken en bekijkt deze positief kritisch.

Verder ben je ondernemend, kun je snel schakelen en heb je een dienstverlenende houding. Je maakt gemakkelijk contact met collega's en voert graag persoonlijke gesprekken met vacaturehouders. Afspraken nakomen en 'doen wat je zegt' is voor jou vanzelfsprekend. Je beschikt over minimaal een HBO werk- en denkniveau, verkregen via een HRM-gerelateerde opleiding.

Woorden als resultaat, actie, verbinden en samenwerken geven jou energie.

Wat vragen wij van jou?
Om succesvol te zijn in deze functie, zoeken we een collega die communicatief sterk is en zorgvuldig te werk gaat

Sfeer proeven? Dat kan!
Ben je nieuwsgierig geworden? Geweldig! We willen heel graag met je in contact komen. Wil je eerst wat meer informatie? Bel of app gerust met Marieke de Wildt, recruitment specialist a.i., of met Hans de Reus, directeur HRM. Marieke is bereikbaar op telefoonnummer: 06-456 41694 en Hans is te bereiken op nummer: 06-438 72978. Wil je een kijkje nemen bij Quadraam voordat je solliciteert? Dat kan! Bel Marieke om een afspraak te maken.

En wil je direct solliciteren? Verras ons dan met jouw sollicitatie en kies vorm die bij jou past, een CV met brief of videoboodschap. Het kan allemaal! We ontvangen jouw reactie graag uiterlijk 22 oktober 2023. Als we voldoende raakvlakken zien, nodigen we je graag uit voor een kennismaking. De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 26 oktober in de ochtend en het tweede en laatste gesprek op vrijdag 27 oktober. Fijn als je hier rekening mee wilt houden.

Solliciteer via onze website www.werkenbijquadraam.nl. We horen graag snel van je!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Stichting Quadraam

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!