Vacature niet meer actief

Communicatiemedewerker op het Liemers College, 0,6 FTE (regulier)

De vacature

VACATURE COMMUNICATIEMEDEWERKER OP HET LIEMERS COLLEGE ZEVENAAR, 0,6 FTE (REGULIER)

Ben jij een ervaren communicatiemedewerker met een vlotte pen? Hebben sociale media geen geheimen voor jou? Houd je ervan de mouwen op te stropen? Herken je jezelf in de woorden: zelfstandig, flexibel, accuraat en proactief? Heb je affiniteit met onderwijs? Ga dan aan de slag op het Liemers College!


WAT GA JE DOEN?
Laten zien wie en wat het Liemers College is! Je verzamelt, schrijft en redigeert teksten voor allerlei communicatiemiddelen. Ook zorg je ervoor dat er foto’s en filmpjes zijn die we in- en extern kunnen delen. Je beheert onze website en sociale media en onderhoudt contacten met de pers. Daarnaast houd je je bezig met de ontwikkeling van (digitale) voorlichtingsmaterialen. Je speelt een rol bij de organisatie van open dagen en informatiebijeenkomsten. Ook houd je in de gaten wat de buitenwereld over ons zegt, bijvoorbeeld door het monitoren van sociale media. En je bekijkt onze organisatie met een kritische (communicatie)blik: doen we de juiste dingen op de juiste wijze?

OVER ONS
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over vier locaties in de Liemers. We zijn een grote school, maar door de vier locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze medewerkers! Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Op het Liemers College ben je de enige communicatiemedewerker, maar je hoeft niet alles in je eentje te bedenken en doen. Je werkt nauw samen met de communicatieadviseurs van de centrale communicatieafdeling van Quadraam.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou liefst per 1 september een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.
 • Je krijgt een jaarcontract voor 0,6 FTE. Bij goed functioneren en voldoende formatie bieden wij je na 1 jaar graag een vast dienstverband aan!
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 9. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.522,00 en maximaal € 3.811,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, te kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met collega’s. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij medewerkers innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
 • Goede begeleiding wanneer je bij ons start!
 • WAT BRENG JE VERDER MEE?
  Je bent initiatiefrijk en in staat zelfstandig te werken. Je hebt een breed takenpakket, en dat betekent dat je prioriteiten moet kunnen stellen en in staat bent om frequent te schakelen. Je bent een duizendpoot en iemand die mensen kan enthousiasmeren en overtuigen. Organisatiesensitiviteit en uitstekende contactuele vaardigheden zijn een belangrijke eis. Je bent open, toegankelijk en vernieuwend. Je hebt een HBO of WO denk- en werkniveau, bent bij voorkeur in het bezit van een communicatie- en/of marketingdiploma en hebt minimaal 3 jaar werkervaring in het communicatievak.

  LATEN WE KENNISMAKEN!
  Meer informatie over Quadraam en het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Maarten Delen, 0653263361

  SOLLICITEREN & GESPREKKEN
  Reageren kan via Meesterbaan tot en met vrijdag 5 juli 2019. De eerste ronde gesprekken staan gepland in de week van 8 juli.

  Deze vacature wordt tegelijk intern extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten onze voorkeur.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Zevenaar

Postbus 412

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!