|

Vacature niet meer actief

Docent Duits

Docent Duits
Ben jij een enthousiaste en motiverende docent Duits? Breng jij met jouw lessen de Duitse taal tot leven? Kom dan werken bij Liemers College Heerenmäten!

Jouw baan
Jij gaat lessen Duits verzorgen aan onze onderbouw- en bovenbouwklassen (afhankelijk van je bevoegdheid) op locatie Heerenmäten. Als docent Duits zul je jouw leerlingen aanmoedigen om hun verbeeldingskracht te gebruiken bij het schrijven, debatteren, analyseren en interpreteren van teksten. Je gaat hen helpen om de Duitse taal te beheersen en hun communicatieve vaardigheden te vergroten.

Jij bent...
Je bent een prettige en energieke collega voor je team en een coach voor je leerlingen. Je bent proactief en dat straal je ook uit in je werkzaamheden. Je bent laagdrempelig benaderbaar en weet de lesstof gemakkelijk over te brengen op de jongere generatie.

Over ons
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over vier locaties in Zevenaar en Didam en valt onder de scholengroep Quadraam. We vormen een gemeenschap waarin we leerlingen inspireren om te groeien, te leren en hun talenten te ontwikkelen. We staan voor openheid, zijn reflectief en houden van humor.

Locatie Heerenmäten is een Geo Future School in oprichting. Aan de hand van toekomstgerichte vragen gaan de leerlingen vakoverstijgend met modules aan het werk. Ze gaan op bezoek bij bedrijven in De Liemers en verdiepen zich in een onderwerp als ‘hoe bouw je een duurzame stad’? Een belangrijk onderdeel van het concept is de vaardighedenlijn. Wil je meer weten? Vakoverstijgend leren over de vraagstukken van de toekomst | Geo Future School

Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://www.liemerscollege.nl/

Wij bieden...
Een van onze collega's is helaas tijdelijk uitgevallen en daarom zoeken wij jouw hulp! Wij bieden jou per direct een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

  • Je ontvangt een tijdelijk contract voor 0.6 - 0.9 FTE, voor de duur van de vervanging. Wil je meer dan 0,6 fte werken, dan hebben we ook uren voor je op de andere locaties.
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, uitgaande van schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Je brengt een bevoegdheid Duits mee. Een eerstegraadsbevoegdheid is een pre, maar ook voor een tweedegraadsbevoegdheid zien wij mogelijkheden!

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Babette van Weelden, b.vanweelden@liemerscollege.nl, 06 47488776

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 30 november a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers HE algemeen

Heerenmäten 6
6904 GZ Zevenaar Netherlands 4

Heerenmäten 6 6904 GZ Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!