|

Vacature niet meer actief

Docent Maatschappijleer en Burgerschap

Leerlingen inspireren, kennis delen, en jouw eigen stempel drukken op maatschappijleer en burgerschap – dat is wat wij zoeken! Word onze nieuwe docent bij Candea College en maak het verschil.

Jouw baan
Als docent maatschappijleer en burgerschap bij Candea College krijg je de kans om je passie voor het vak over te brengen op zowel de onder- als bovenbouw van het vmbo en havo. Je hebt de vrijheid en mogelijkheid om je eigen lessen te ontwikkelen, waarmee je de regie hebt over het creëren en verzorgen van inspirerende lessen.

Jij bent...
Een enthousiaste en betrokken docent met affiniteit voor de leerlingen van het vmbo en havo. Je draagt iets waardevols bij! Jij herkent jezelf in de volgende eigenschappen: enthousiast, flexibel, wendbaar, met gevoel voor humor en gericht op samenwerken.

Waarom werk ik op het Candea in Duiven?

  • ‘Ondanks dat we een grote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd, met uitstekende faciliteiten. We hebben veel zeggenschap.’
  • ‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd.’
  • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.

Over ons
Het Candea College, onderdeel van Quadraam, is een brede school, verdeeld over 2 locaties in Duiven. Met circa 180 collega’s onderverdeeld in een achttal onderwijsteams vormen we de basis voor de ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van het onderwijs en de leerlingbegeleiding. Samenwerking tussen teams en sectoren wordt georganiseerd door middel van dwarsverbanden, zoals vakgroepen, kernteams en projectgroepen. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Jij krijgt van onze directie volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven.

Collega’s werken graag bij ons. Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer. Wil je een indruk krijgen van onze school? Volg ons op Instagram, Youtube, Facebook en TikTok en bezoek onze site: www.candeacollege.nl. Ook kun je een afspraak maken voor een rondleiding.

Wij bieden...
Wij bieden jou per 18 maart 2024 een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO. Een van onze collega’s gaat met zwangerschapsverlof, daarom zoeken wij jouw hulp!

  • Je ontvangt een tijdelijk contact van 0,5 fte, voor de duur van de vervanging.
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand.
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je beschikt over een eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid. Werkervaring is een pré, maar we staan ook open voor enthousiaste junioren.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Mart Bruil, Teamleider, via 06 43 60 94 63 of m.bruil@candea.nl.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 13 december 2023. We streven ernaar om voor de kerstvakantie een nieuwe collega aan te stellen. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Meer weten? Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Candea College

Saturnus 1
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 1 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!