|

Vacature niet meer actief

Docent Duits (in opleiding)

Ben jij klaar om jouw passie voor Duits te delen? Het Beekdal Lyceum zoekt een energieke docent Duits voor de derdeklassers van havo, vwo, en havo/vwo.

Jouw baan
Als docent Duits breng jij de Duitse taal tot leven. Jij deelt enthousiast je kennis en je daagt de leerlingen uit met motiverende lesmethoden. Aangezien enkele van onze leerlingen op hoog niveau sporten en dansen, verstrek jij indien nodig maatwerk en stem je je lesmethoden daarop af.

Jij bent..
Een enthousiaste docent die de lesstof op een boeiende wijze weet over te brengen. Jij geeft niet alleen Duitse les; je inspireert en motiveert leerlingen om de Duitse taal en cultuur te omarmen. Daarnaast ben je als docent Duits ook betrokken bij de persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen. Je staat open voor vragen, zorgt voor een veilig leerklimaat en hebt oog voor de behoeften van de leerlingen.

Waarom werk ik op het Beekdal Lyceum in Arnhem?

 • Ik werk binnen een fijne vaksectie en kan veel overleggen als ik dat wil, maar ook zelfstandig werken. Ik krijg de ruimte die ik nodig heb
 • De deuren staan hier altijd open. Ik ervaar hierdoor geen hiërarchie.
 • Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd.
 • Omdat sommige van onze leerlingen topsporter zijn, wordt er meer flexibiliteit van mij gevraagd. Dit bevalt mij erg goed.
 • Wij werken op een van de mooiste plekken in Arnhem Noord, tussen de heuvels en het groen!

Over ons
Het Beekdal Lyceum is een middelbare school in Arnhem-Noord met een geheel eigen identiteit. Onze leerlingen volgen een sport- of cultuurprofiel. We hebben binnen onze school een opleiding voor topsporters en topdansers. Onze school telt 1.300 leerlingen en is goed bereikbaar met OV, fiets en auto.

Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een middelbare school voor havo, vwo met een 2-jarige brugperiode. Wat ons kenmerkt? Dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven.

Van onze directie krijg jij alle vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk doe je dit wel binnen de schoolbrede kaders. Wanneer je bij ons begint, kun je rekenen op begeleiding vanuit de sectie en de docentbegeleiders. Zo zorgen wij voor een goede start!

Wij bieden
Wij bieden jou (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

 • Een jaarcontract voor 0,6-0,7 fte, met intentie tot omzetting naar vast na 1 jaar.
 • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,-
 • Indien je behoefte hebt aan overleg over salaris of de contractvorm, kan je contact opnemen met Marieke de Wildt. Zij staat klaar om met je in gesprek te gaan en alle mogelijkheden te bespreken. Je kunt haar bereiken op het volgende telefoonnummer: 06 45 64 16 94.
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens schoolvakanties en 8,33% vaste eindejaarsuitkering.
 • Persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband voor onder andere sporten, vrije dagen, en aankopen bij diverse winkels.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen…
Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Voor deze functie zoeken we bij voorkeur een docent Duits met een tweedegraads bevoegdheid. Ben je in opleiding? Ook dan moedigen we je van harte aan om te solliciteren!

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Leuk! Wil je eerst even bellen of meekijken bij het Beekdal Lyceum? Neem contact op met Patricia Leenders, afdelingsleider, via p.leenders@beekdallyceum.nl, telefoonnummer 06 13 81 62 63.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk zondag 10 december a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Beekdal Lyceum

Bernhardlaan 49
6824 LE Arnhem Netherlands 4

Bernhardlaan 49 6824 LE Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!