|

Vacature niet meer actief

Allround Pabo/Speciaal Onderwijs Docent

Heb jij expertise op het gebied van basisvaardigheden en ben jij klaar voor een veelzijdige functie waar pedagogiek, liefde voor leren en enthousiasme samenkomen? Ontdek de mogelijkheden bij het Maarten van Rossem.

Jouw baan
Als allround pabo/speciaal onderwijs docent ben je verantwoordelijk voor het geven van inspirerende lessen aan de onderbouw op onze school. Je geeft diverse vakken, waaronder wiskunde, biologie, mens & maatschappij en keuzewerktijd. Daarnaast maakt een mentoraat onderdeel uit van jouw functie.

Met jouw passie voor de diverse vakken geef je onze leerlingen een dosis inspiratie en motivatie. Op jouw eigen, afwisselende manier, behandel je zowel profiel- als keuzevakken. Je betrekt zowel collega's als leerlingen bij uitdagend en eigentijds vakoverstijgend onderwijs.

Daarnaast is het een pré als jij veel expertise hebt op het gebied van basisvaardigheden, zodat je een actieve bijdrage kunt leveren aan een van onze werkgroepen rondom dit thema

Jij bent...
Je bent ondernemend en hanteert een coachende benadering naar de leerlingen toe, jij laat duidelijk zien dat je werkt vanuit eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid. Als collega ben je natuurlijk prettig en vol energie voor ons team. Jij brengt echt iets extra's met je mee! Je herkent jezelf in de eigenschappen: enthousiast, flexibel, proactief, gericht op samenwerken en je kunt je volledig vinden in de koers die onze school vaart.

Over ons
Iedere dag werken wij met veel toewijding en passie aan de toekomst van onze leerlingen. Door goed onderwijs en goede begeleiding te verzorgen. Op een plek waar het leuk leren is en de praktijk centraal staat. Waar veel culturen samenkomen en we vertrouwen hebben in elkaar en elkaars talenten. Als wij ons ontwikkelen, doen de leerlingen dat ook! Wanneer je bij ons start kun je rekenen op een introductieprogramma. Zo zorgen we voor een goede start door begeleiding op jouw werkplek.

Wij zijn een vmbo-school met ongeveer 320 leerlingen voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg en zijn onderdeel van Quadraam. Leerlingen halen bij ons hun basis of kader diploma maar kunnen via ons Kameleon traject losse vakken ook op een hoger niveau volgen. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk doe je dit wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Diversiteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbinding!

Wil jij een indruk krijgen van onze school of weten welke koers onze school vaart? Bezoek dan onze site: https://maartenvanrossem.nl/

De missie van onze docenten:

  • “Ik leg de lat hoog en daag de leerlingen uit, want in ieder kind schuilt een talent. Ik zie volop kansen.”
  • “Ik zie kansen en mogelijkheden bij iedere leerling en kan de talenten van de leerlingen verder ontwikkelen.”
  • “Het gaat verder dan alleen onderwijs en het overbrengen van kennis. Wij ondersteunen de leerlingen en geven de leerlingen extra aandacht waar nodig.”

Wij bieden...
Wij bieden jou per direct (of uiterlijk 1 maart, startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,8 – 1,0 fte, met de intentie dit bij goed functioneren na 1 jaar om te zetten naar vast.
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...

Vanwege de ondersteuningsbehoefte van een deel van onze leerlingen, is ervaring in het speciaal onderwijs een voordeel. Je brengt een tweedegraads bevoegdheid met je mee of je hebt deze bijna in bezit.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Tim Henke, afdelingsleider onderbouw, t.henke@maartenvanrossem.nl, 06 28 94 01 99.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk zondag 7 januari a.s.
Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Maarten van Rossem

Groningensingel 1235
6835 HZ Arnhem Netherlands 4

Groningensingel 1235 6835 HZ Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!