|

Vacature niet meer actief

Pedagogisch ondersteuner

Het team van ISK Arnhem is op zoek naar een ervaren pedagogisch ondersteuner die bijdraagt aan een veilige en plezierige leer- en leefomgeving in de school. Ben jij een pedagoog in hart en nieren, heb jij hart voor leerlingen en wil jij ons meehelpen leerlingen te begeleiden naar een goede toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over ons
Geen dag is hetzelfde op de ISK en dat maakt het werken op deze school ook zo interessant. Multicultureel, dynamisch, in verbinding en maatwerk typeren ISK Arnhem.

In de afgelopen maanden zijn er veel nieuwe leerlingen op school gestart en er zullen er nog meer gaan starten binnenkort. Op de ISK volgen leerlingen uit meer dan 40 verschillende landen onderwijs. Allemaal met een eigen rugzak vol met ervaringen, kennis en talent. De ISK zorgt ervoor dat al deze leerlingen in korte tijd worden voorbereid op een overstap naar regulier onderwijs. Dat is niet alleen een kwestie van het leren van de taal, maar bovenal leerlingen te leren hoe Nederland werkt, wat ze willen doen en leren in de toekomst en hen te helpen bij hun integratie in de Nederlandse maatschappij.

Er staat inmiddels een dijk van een onderwijs- en ondersteuningsteam. Vanwege de groei van de school zijn we nog op zoek naar uitbreiding van ons pedagogisch team.

ISK Arnhem staat voor:

  • Een veilige landing in Nederland: In een stabiele, open en kleurrijke omgeving bieden deskundige en betrokken docenten leerlingen de ruimte om te oefenen en hun toekomst te ontdekken.
  • Volwaardig nieuwkomersonderwijs op maat, dat aansluit bij het vervolgonderwijs: Met aandacht voor wie de leerling is, wat de leerling al kan en wat de leerling nodig heeft.
  • Het ontwikkelen van talenten en persoonsvormend onderwijs: Zodat de leerling als ieder ander kind kan bouwen aan een mooie toekomst.

Ben je benieuwd naar wat onze school nog meer te bieden heeft? Neem dan een kijkje op onze website: https://iskarnhem.nl/ of maak een afspraak voor een rondleiding!

Jouw baan
Als pedagogisch ondersteuner bevind je je dagelijks tussen de leerlingen. Het is jouw verantwoordelijkheid om een positieve sfeer op school te creëren. Je begeleidt leerlingen in het aangaan van prettige interacties en draagt daarmee bij aan onze preventieve pedagogische aanpak. Bovendien speel je een actieve rol bij het ontwikkelen van inspirerende schoolactiviteiten, waarbij er ruimte is voor jouw creativiteit en talenten.

Bij conflicten begeleid je leerlingen door middel van coaching en gerichte feedback, zodat ze leren van de situatie. Je fungeert als een voorbeeld en bent toegankelijk voor zowel leerlingen als collega's. Naast de pedagogische begeleiding ben je ook betrokken bij de organisatie van (kleine) activiteiten en bied je hulp op de locatie waar nodig.

Je werkt nauw samen met het ondersteuningsteam, de pedagogisch conciërge en de afdelingsleider. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van de pedagogische visie.

Jij bent...
Jij bent de kracht achter een positieve leeromgeving. Met helderheid, betrokkenheid en sterke sociale vaardigheden hanteer je het principe "hard op de inhoud en zacht op de relatie". Jouw positieve instelling kenmerkt zich door het denken en werken vanuit mogelijkheden. Daarnaast vervul je een proactieve rol door actief op zoek te gaan naar kansen en mogelijkheden om docenten, mentoren en het ondersteuningsteam te ondersteunen bij de begeleiding van leerlingen. Als adviseur en begeleider denk je mee over hoe we de kwaliteit kunnen verhogen, waarbij je niet alleen adviseert, maar ook zelf afspraken maakt met leerlingen en docenten over werkwijze en inhoud.

Jouw sociale en pedagogische vaardigheden, gecombineerd met flexibiliteit en stressbestendigheid, stellen je in staat onze leerlingen op een effectieve wijze te begeleiden. Als waardevolle aanvulling op ons team draagt jouw inzet en expertise bij aan een ondersteunende en inspirerende schoolomgeving.

Wij bieden...
Wij bieden jou per direct (of uiterlijk binnen een maand) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

  • Je ontvangt een contract voor 0,8 – 0,1 fte tot einde van dit schooljaar (31 juli 2024). Afhankelijk van de diversiteit van de leerlingen, de instroom/aantallen en de situatie wordt gedurende dit schooljaar het perspectief duidelijk welke vorm deze baan na deze periode gaat hebben.
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 7. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.392,- en maximaal € 3.588,- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Om succesvol te zijn, is het belangrijk dat je affiniteit hebt met onze leerlingen. Je legt gemakkelijk contact en schakelt vlot. Van nature ben je oplossingsgericht en sta je stevig in je schoenen. Bij voorkeur beschik je over relevante werkervaring en heb je een opleiding op minimaal MBO niveau 4 of een HBO-opleiding, in de richting van onderwijsassistent, maatschappelijk werk, of onderwijsondersteuning social work.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Dirk van Oosteren, d.vanoosteren@isk-arnhem.nl.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 10 december a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek. We streven ernaar om vóór de kerstvakantie een nieuwe collega aan te nemen.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

ISK Arnhem

Thomas A Kempislaan 82
6822 LS Arnhem Netherlands 4

Thomas A Kempislaan 82 6822 LS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!