|

Vacature niet meer actief

Coördinator HR- Backoffice

Ben jij een energieke, flexibele en ondernemende collega die een coördinerende functie wil in onze HR-backoffice? Ben jij toegankelijk, duidelijk en werk jij graag samen in een team? Ben jij administratief goed onderlegd, denk je in processen en heb jij een verbindende manier van aanpakken? Ga aan de slag als coördinator van onze HR-backoffice bij Quadraam in Duiven.

Jouw nieuwe baan
Als coördinator, maar bovenal meewerkende collega zorg jij ervoor dat onze HR-backoffice haar werk goed en naar tevredenheid uitvoert voor de Quadraam organisatie. Waar nodig, ben jij de schakel tussen HR-backoffice en andere specialismen binnen het Centraal bureau Quadraam (CBQ). Je coördineert de werkzaamheden, stelt samen met het team de juiste prioriteiten en bent het aanspreekpunt voor andere afdelingen en scholen. Je voelt je verantwoordelijk voor je rol in onze onderwijsorganisatie en kijkt positief kritisch naar je werk en omgeving.

Als onderdeel van ons enthousiaste, gedreven en gezellige HR-team werk je nauw samen met elkaar. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en maakt deel uit van een werkomgeving waarin samenwerking, plezier, teamgeest, openheid en kansen centraal staan.

Jij bent
- Een echt teambuilder. Je wilt sámen met het team werken aan onze doelstellingen;
- Een verbinder. Op basis van verbinding en vertrouwen weet je wat nodig is om een team verder te brengen;
- Gericht op samenwerken. Je bevordert samenwerking en hebt goed oog voor de belangen van het individu en onze organisatie;
- Daadkrachtig en oplossingsgericht. Je werkt met energie en daadkracht aan het gewenste resultaat en handelt daarin oplossingsgerichtheid.

Wij bieden jou
Als coördinator HR-Backoffice maak je onderdeel uit van de afdeling HRM op het Centraal Bureau van Quadraam. Wij bieden jou per 1 maart 2024 (startdatum uiteraard in overleg en eerder mag ook) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden uit de CAO VO.

  • Een contract voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten goed? Dan is een contract voor onbepaalde tijd zeker de intentie. En heb je nu een vast contract elders? Dan is starten met een vast contract zeker bespreekbaar. Neem eventueel contact op met Marieke de Wildt om de mogelijkheden te bespreken.
  • Je kunt aan de slag voor 0,8-1,0 FTE. Werkdagen en tijden bepalen we in overleg en hybride werken behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Het salaris bedraagt minimaal € 3.031,- en maximaal € 5.030,- (schaal 10 CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi ABP pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy. Ook kun je verdiepende opleidingen volgen zoals VPS, arbeidsrecht of waar jij behoefte aan hebt.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Over ons
Onder Quadraam vallen 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe. Iedere dag werken ruim 1.500 bevlogen professionals op 14 middelbare scholen aan de toekomst van onze 13.000 leerlingen. Met een professionele organisatie en excellent werkgeverschap speelt Quadraam een vernieuwende rol en is zij een aansprekende maatschappelijke partner. Gezamenlijk geven we betekenis aan een veranderende, nieuwe wereld! En hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Onze docenten, medewerkers en MT- en directieleden krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven.

Wij vragen
Om deze functie goed te kunnen vervullen beschik je over HBO werk- en denkniveau. Je hebt affiniteit met (technologische) ontwikkelingen op het gebied van HR en kan goed uit de voeten met de nieuwste technieken.
Heb je kennis en ervaring met AFAS Profit en Insite dan is dat zeker een pre. In deze rol rapporteer je aan de directeur HR.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Ellen Nusselder, coördinator HR- Backoffice (06- 289 22 057) of bel/app met Marieke de Wildt, recruitment adviseur a.i. (06-456 41 694).

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 15 december a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek. De eerste ronde zal plaatsvinden op 19 december en de tweede ronde op 22 december.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Centraal Bureau Quadraam (CBQ)

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!