|

Vacature niet meer actief

Docent Wiskunde

Ben jij een gedreven en bevlogen wiskundedocent die met passie zijn vak geeft? Ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving waarin je het verschil kunt maken? Solliciteer dan bij het Liemers College!

Jouw baan
Je gaat lesgeven aan onze bovenbouw- en examenklassen van havo en vwo. Je draagt je passie voor het vak over aan onze leerlingen en stimuleert hen met uitdagende opdrachten. Je hebt oog voor de specifieke behoeften van je leerlingen en weet hen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Je bereidt de examenklassen voor op het eindexamen en begeleidt de leerlingen bij het ontwikkelen van examenstrategieën en zelfstandig studeren.

Je krijgt de kans om mee te denken het ontwerpen van lesmateriaal en toetsen, bij te dragen aan de ontwikkeling van de sectie en mee te denken over het beleid van de school. Voor de sectie wiskunde draait om meer dat een serie trucjes aanleren. We vinden het belangrijk dat leerlingen inzicht krijgen; begrijpen wat ze doen en waarom, zodat ze complexe problemen kunnen oplossen.

Jij bent...
Je bent een prettige en energieke collega voor je team en coachend naar je leerlingen toe. Jij bent proactief en helpt onze leerlingen om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Je bent gemakkelijk benaderbaar en denkt in oplossingen. Ook word je mentor en is voor jou de begeleiding van leerlingen op persoonlijke vlak vanzelfsprekend bij je beroep als docent.

Over ons
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over vier locaties in Zevenaar en Didam en valt onder de scholengroep Quadraam. We vormen een gemeenschap waarin we leerlingen inspireren om te groeien, te leren en hun talenten te ontwikkelen. We staan voor openheid, zijn reflectief en houden van humor.

Locatie Heerenmäten is een Geo Future School in oprichting. Aan de hand van toekomstgerichte vragen gaan de leerlingen vakoverstijgend met modules aan het werk. Ze gaan op bezoek bij bedrijven in De Liemers en verdiepen zich in een onderwerp als ‘hoe bouw je een duurzame stad’? Een belangrijk onderdeel van het concept is de vaardighedenlijn. Wil je meer weten? Vakoverstijgend leren over de vraagstukken van de toekomst | Geo Future School

Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://www.liemerscollege.nl/

Wij bieden...
Wij bieden jou per direct (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 1,0 FTE, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast.
  • Wil je minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Heb je nu een vast contract elders? Bel met Marieke de Wildt (06-45641694) om de mogelijkheden te bespreken!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit kunnen we in overleg bespreken.
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Jij bent eerstegraads bevoegd voor wiskunde of studeert daarvoor. Heb je al ervaring? Dat is zeker een pré.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Babette van Weelden, b.vanweelden@liemerscollege.nl, 06 47 488776.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 5 januari a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek, welke plaatst vinden in week 2.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers HE algemeen

Heerenmäten 6
6904 GZ Zevenaar Netherlands 4

Heerenmäten 6 6904 GZ Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!