|

Vacature niet meer actief

Docent beeldende kunst en vormgeving

Kun jij met jouw creativiteit de talenten bij jouw leerlingen laten ontplooien? Ben jij een echte duizendpoot en vind je het leuk om meerdere beeldende vakken te verzorgen? Weet jij het vuurtje voor creativiteit en beeldende expressie bij de leerlingen aan te wakkeren? Het Candea College zet de deur graag voor je open.

Jouw baan

Als docent beeldende vormgeving is geen dag hetzelfde. Je leert leerlingen door middel van kunst zichzelf te uiten of uit te spreken. Dit doe je op een veelzijdige manier waarbij je met verschillende en uiteenlopende onderwerpen aan de slag gaat. Je komt voornamelijk te werken in het onderbouwteam van mavo, havo en vwo. Je voornaamste vakken zijn tekenen en handvaardigheid. In overleg kan er nog een CKV-klas bijkomen. Een onderdeel van je werkzaamheden is het mentoraat van leerjaar 1.

Over ons
Het Candea College werkt sinds 2018 vanuit de onderwijsvisie ‘Jouw school, jouw toekomst’. Dit betekent dat er écht gekeken wordt naar de leerlingen. Er zijn bijvoorbeeld buitenschoolse activiteiten waaraan leerlingen kunnen deelnemen om hun talenten verder te ontwikkelen. Er is aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het mentoraat is dan ook een belangrijke toevoeging aan deze onderwijsvisie. Jij assisteert hen bij het ontwikkelen van hun schoolloopbaan.

Wil je een indruk krijgen van onze school? Volg ons op Instagram, Youtube, Facebook en TikTok en bezoek onze site: https://www.candea.nl/. Maak ook gerust een afspraak met onze teamleider voor een rondleiding.

Wij bieden
Wij bieden jou per 1 maart 2024 een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

  • Je ontvangt een contract voor 0.6-0.7 fte voor de duur van de vervanging (einde schooljaar 2024). Wellicht zijn er mogelijkheden om ons team na de zomer nog langer te versterken. We bespreken graag met jou de mogelijkheden.
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen

Voor deze functie zoeken wij een docent die een lerarenbevoegdheid beeldende kunst en vormgeving met zich meeneemt. Ben je bijna in bezit van een bevoegdheid, ook dan komen we graag met je in contact!

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met onze teamleider Joost Schellekens door te mailen naar j.schellekens@candea.nl of te bellen naar 06 38 32 47 76.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 18 februari 2024 a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Candea College

Duiven
Netherlands 1

Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!