|

Vacature niet meer actief

Medewerker administratie frontoffice

Ben jij die persoon die direct opvalt door zijn sprankelde persoonlijkheid zodra iemand het Beekdal Lyceum binnenstapt? Heb jij daarnaast een oog voor detail wat goed van pas komt bij het maken van dag- en toetsroosters? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Jouw baan
Als medewerker administratie frontoffice zorg je voor een professionele en gastvrije ontvangst van bezoekers, beheer je inkomende en uitgaande communicatie en sta je onze bellers vriendelijk te woord. Daarnaast voer je diverse administratieve taken uit om verschillende collega’s in de organisatie te ondersteunen. Je werkt sommige dagen samen met één van de twee andere frontofficemedewerkers, maar op andere dagen werk je zelfstandig. Naast je werkzaamheden bij de receptie ben je 8 uur per week bezig met het maken van onder andere dag- en toetsroosters. Je ondersteunt hierbij de roostermaker maar pakt ook zelfstandig deeltaken op.

Jij bent...
Een energieke persoonlijkheid die met plezier zorgt voor een gastvrij ontvangst. Je werkt nauwkeurig, effectief en je bezit het vermogen om te multitasken. Zowel persoonlijk als op papier kom jij goed uit je woorden. Je stelt je proactief op en zorgt voor een prettige sfeer. Dankzij jouw kunde om met focus en oog voor detail te werken, zorg je moeiteloos voor de accurate verwerking en communicatie van dagelijkse roosterwijzigingen.

Wij bieden...
Wij bieden jou per direct (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,6 FTE. Bevalt het van beide kanten goed? Dan is omzetten naar vast zeker de intentie.
  • De functie zal verdeeld worden als 0,4fte medewerker administratie frontoffice en 0,2fte roostermaker. Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 5. Je salaris bedraagt dan minimaal €2177,- en maximaal €3110,- bruto per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...

Minimaal MBO werk- en denkniveau en je neemt bij voorkeur administratieve en organisatorische ervaring mee. Goede kennis van Excel is een must. Ben je al bekend met Zermelo, dan is dat mooi meegenomen. Wij zoeken iemand die dit schooljaar in ieder geval inzetbaar is op de donderdagen. De indeling van de overige dagen is bespreekbaar, flexibiliteit is gewenst omdat je een grote rol speelt in de bezetting en continuïteit.

Over ons
Het Beekdal Lyceum -onderdeel van Quadraam- is een bijzondere middelbare school met 1200 leerlingen op een van de allermooiste locaties in Arnhem-Noord. In het groen, met heuvels én een eigen beek, Beekdal dus. Onze leerlingen volgen een sport- of cultuurprofiel en een verlengde brugperiode. We hebben hoge verwachtingen van onze leerlingen en van elkaar! Collega’s werken graag bij ons en er heerst een goede sfeer.

Wil je een indruk krijgen van onze school? Volg ons op Instagram en Facebook. Bezoek onze site: Beekdal Lyceum - Havo en vwo-school in Arnhem.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Monique Zweers (leidinggevende OOP), m.zweers@beekdallyceum.nl, (06) 39 82 32 60

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 21 februari a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek. Deze vinden plaats op dinsdag 27 en woensdag 28 februari.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Beekdal Lyceum

Bernhardlaan 49
6824 LE Arnhem Netherlands 4

Bernhardlaan 49 6824 LE Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!