|

Vacature niet meer actief

Ondersteuningscoördinator

Onze ondersteuningscoördinator gaat met pensioen. Ben jij een gedreven professional met een hart voor onderwijsondersteuning? Heb je ervaring in het coördineren en initiëren van de begeleiding van leerlingen met diverse ondersteuningsbehoeften? Zoek je een school waar jouw expertise en toewijding echt het verschil kunnen maken? Dan heten wij jou van harte welkom bij Het Westeraam in Elst!

Jouw baan:
Wil jij aan de slag op de leukste vmbo-school in Elst? Dat kan! Als ondersteuningscoördinator bij Westeraam ben jij de steunpilaar voor onze leerlingen, vooral nu we ons nieuwe onderwijsconcept introduceren: Wereldonderwijs. Je volgt hun ontwikkeling, interpreteert data en biedt passende hulp. Ook breng je ons beleid tot leven en creëer je plannen die leerlingen écht helpen.

Je helpt bij het in kaart brengen van ondersteuningsbehoeften en coördineert interventies in samenwerking met het ondersteuningsteam. Buiten de school onderhoud je het contact met externe hulpverlening en ketenpartners in de leerlingondersteuning. Je leidt het team, adviseert het management en zorgt voor een fijne werksfeer. Van gesprekken voeren tot rapporten opstellen: jij doet het allemaal. Jij garandeert een inclusieve leeromgeving en helpt onze onderwijsdoelen te bereiken.

Jij bent...

Je bezit over leiderschapskwaliteiten en ervaring in zorg en begeleiding, vooral voor onze vmbo-leerlingen. Daarnaast ben jij:

 • Klaar om ons onderwijsbeleid om te zetten naar praktische ondersteuning die perfect bij onze vernieuwingen past.
 • Handig met diverse groepen en individuele ondersteuningsbehoeften.
 • Goed in communicatie met externe hulpverleners, een echte verbinder.
 • Stressbestendig, flexibel en tactvol, zelfs in uitdagende situaties.
 • Toegankelijk, empathisch en verbindend in de samenwerking met anderen.
 • Gedreven om een inclusieve leeromgeving te creëren en leerlingen te ondersteunen.
 • Op zoek naar een uitdagende rol waarin je een grote invloed hebt en veel interactie hebt met iedereen om je heen.

Dit is waarom een aantal van de mensen uit jouw nieuwe team graag op onze school werkt:

"Bij Het Westeraam hebben we onze leerlingen echt goed in beeld, wat ons trots maakt." – Nicole van den Brand (orthopedagoog)

"We zijn een hecht team waarop je kunt bouwen, met veel ruimte voor ontwikkeling en groei." – Wim van Hulzen (aanwezigheidscoach)

"Empathie en toegankelijkheid zijn kenmerkend voor ons team. We staan altijd voor elkaar klaar." – Evelien Helmers (remedial teacher)

Over ons

Het Westeraam is een jonge en levendige vmbo-school in Elst (Gelderland). We bieden onze ruim 600 leerlingen drie routes: de basisberoepsgerichte, de kaderberoepsgerichte en de gemengde leerweg. Wij zijn onderdeel van Quadraam scholengroep en werken veel samen met vmbo Maarten van Rossem en met Lyceum Elst.

Ons uitgangspunt? Leerlingen de kennis en vaardigheden leren waaraan zij in de toekomst veel hebben. Wij kénnen en zíen onze leerlingen en hebben oog voor wie zij (willen) zijn. Buitenschools leren, maatwerk in onderwijs en persoonlijke ontwikkeling staan centraal. Ons WereldOnderwijs draait om contextrijk onderwijs via een persoonlijke leerroute met regie op het eigen leren. Meer weten? Bekijk dan dit filmpje!

In ons enthousiaste, fijne team krijg je volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Onze kernwaarden: samen werken en samen ontwikkelen vanuit nieuwsgierigheid, vertrouwen en verbinding!

Wij bieden...
Wij bieden jou per 1 juni 2024 een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

 • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,8 FTE, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in 11. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.186,- en maximaal €5.862,- bruto per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
 • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
 • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kunt snel de verbinding maken. Je brengt een relevante HBO of WO opleiding en gedegen kennis van basis- en voortgezet onderwijs mee, inclusief ervaring met diverse instanties. Je kunt multidisciplinaire overleggen voorzitten en beschikt over leiderschapskwaliteiten. Het vermogen om snel te handelen, proactief te zijn en prioriteiten te stellen is essentieel. Ervaring in jeugdhulpverlening en leiderschap zijn een pré.

Meer weten, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen, neem dan contact op met Marieke Peppelman, m.peppelman@quadraam.nl.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk maandag 19 februari a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op vrijdag 23 februari tussen 12:30 - 16:30 uur en de tweede gesprekken vinden plaats op dinsdag 27 februari tussen 09:00 - 11:30 uur. Houd je hier alvast rekening mee in je agenda?

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Het Westeraam

Auditorium 6
6661 TZ Elst Netherlands 4

Auditorium 6 6661 TZ Elst Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!