|

Vacature niet meer actief

ICT medewerker

ICT is superbelangrijk voor goed onderwijs. Niet alleen voor de systemen die ons helpen, maar ook voor hoe we lesgeven, alles wordt digitaal. En dat is precies wat we onze leerlingen bijbrengen: hoe ze die digitale wereld optimaal kunnen benutten. Ben jij die ICT-expert die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt zodat wij ons werk goed kunnen doen? Vind je het ook leuk om ICT steeds meer in het onderwijs te integreren? Dan is het Olympus College echt iets voor jou!

Jouw baan
Samen met een aantal collega’s en stagiaires vorm je het ICT-team en zorg je ervoor dat medewerkers op het Olympus College kunnen (blijven) werken met de huidige en toekomstige ICT-middelen. In deze rol ondersteun je onze medewerkers met allerhande ICT -vraagstukken. Ook onze leerlingen komen bij jou met dat soort vragen.

Je bent een probleemoplosser bij uitstek en biedt hulp en ondersteuning bij onder andere storingen (digibord, printers, laptops), het inrichten van werkplekken, beheer van laptopkarren, het ondersteunen bij examens en het uitleveren van personeels- en leerlingdevices.

Goed om te weten: wij werken met pc’s, laptops en tablets op Windows in combinatie met andere leermiddelen. ICT-innovatie is ook een belangrijk onderdeel van deze functie. We vinden het fijn als je je verdiept in de verschillende applicaties en andere mogelijkheden om het onderwijs nog aantrekkelijker te maken. Hierover kun je altijd sparren met collega’s binnen de school.

Jij bent...
Je bent een energieke en enthousiaste persoonlijkheid en kunt goed zelfstandig werken. Je bent geduldig en kunt IT zaken goed uitleggen aan een gebruiker. Je houdt overzicht, kunt je eigen werkzaamheden plannen en de planning communiceren. Collega’s komen graag bij jou als ze vragen hebben.

Daarnaast ben je goed in ‘eerste hulp bij ICT-problemen’ en herken je jezelf in de woorden dienstverlenend, communicatief, stressbestendig, flexibel en collegiaal.

Over ons
Het Olympus College is een school met het profiel Creatief en Sportief. Dit komt terug in onze lessen, maar ook in de activiteiten buiten de les om. Onze school streeft naar goed en breed onderwijs in een inspirerend klimaat. Om aan te sluiten bij de belevingswereld van leerlingen maken we ons onderwijs aansprekend en eigentijds. We sluiten daarbij aan bij de verschillende stijlen van leren van leerlingen, met duidelijke kaders.

Het geven/nemen van autonomie, ontwikkelen van competenties en het onderhouden van een goede onderlinge relaties zit ons in het DNA. Bij ons wordt iedere leerling gezien en bieden we maatwerk. We staan voor inclusie, maatschappij nabij onderwijs en gelijke kansen voor iedereen!

De sfeer in onze school is erg prettig. Er is veel wederzijds respect tussen docenten, ondersteunend personeel en leerlingen. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven.

Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://www.olympuscollege.nl/

  • “De sfeer is hier goed. Er is veel wederzijds respect tussen docenten en leerlingen.”
  • “We zijn een hele brede school met een grote diversiteit aan leerlingen. Dat maakt het zo interessant!”
  • “Er is hier nauwelijks verloop, we zijn een hecht en sterk team.”

Wij bieden...
Wij bieden jou per 1 april 2024 (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,5 FTE, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 6. Je salaris bedraagt dan minimaal €2.252,- en maximaal €3.257,- bruto per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Om deze functie succesvol in te vullen, heb je bij voorkeur een MBO 4 achtergrond. Daarnaast ben je proactief en zelfstandig. Je hebt goede kennis van pc-computers, laptops en tablets. Affiniteit met en ervaring in het onderwijs is een pre.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Willemijn Lammers, w.lammers@olympuscollege.nl, 06 12 91 44 25.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 25 februari a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek. De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdagmiddag 5 maart 2024. Uiteraard hoor je voor die tijd van ons.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Olympus College

Olympus 11
6832 EL Arnhem Netherlands 4

Olympus 11 6832 EL Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!