|

Afdelingsleider Internationale Schakelklas (ISK) Arnhem

Welkom bij onze ISK in Arnhem! Maak impact en kom vormgeven aan betekenisvol onderwijs voor onze leerlingen. Als afdelingsleider krijg je de kans om positieve impact te hebben op zowel de ontwikkeling van onze leerlingen als die van je collega's. Ben jij klaar voor een uitdagende leiderschapsrol waarin je samen met een hecht, gedreven team betekenisvol onderwijs vormgeeft? Lees dan verder.

Jouw nieuwe baan:
Als afdelingsleider ISK Arnhem ben je dé drijvende kracht achter het vormgeven van betekenisvol onderwijs. Jouw rol is divers en uitdagend: van operationele taken zoals het ontvangen van de leerlingen, gesprekken met collega’s en het werven van nieuwe collega’s tot gesprekken met gemeenten en instanties en een belangrijke bijdrage leveren aan strategische besluitvorming,. Je speelt continu in op veranderingen en onzekerheden. Je weet wat er gaande is op de werkvloer, viert successen, ziet en hoort de collega’s, staat achter het team als het moeilijk loopt, bent zichtbaar op de werkvloer en oprecht en betrokken. Je zorgt ervoor dat medewerkers zelf initiatief nemen, stimuleert eigen regie, maar altijd vanuit een gezamenlijke aanpak en doel. Zo stimuleer jij werkgeluk en faciliteer je een goed werkend team. Je bent duidelijk over wat kan en gaat altijd uit van hoge verwachtingen, zowel bij collega’s als bij de leerlingen.

Kortom, je krijgt de kans om impact te maken op het team, de leerlingen en onze maatschappij als geheel. Bovendien krijg je te maken met een dynamische omgeving met een bevlogen team en fantastische leerlingen, waarbij je steeds wordt uitgedaagd om te pionieren en samenwerkingsverbanden aan te gaan, zoals die tussen ISK en VMBO, maar ook goede contacten te onderhouden met gemeenten en instanties.

Als lid van ons Management Team heb je een actieve rol in diverse overleggen en draag je bij aan het bouwen van een nieuw team. Verandering is de enige constante, en jouw flexibiliteit en visie zijn essentieel voor succes. Je hebt de kans om samen met collega's van ISK en 't Venster mee te denken, invloed uit te oefenen en zichtbaar resultaat te boeken.

Wat maakt deze rol interessant:

 • Je werkt in een positief en vellig werkklimaat met een hecht team. Dat zorgt ervoor dat collega’s heel graag bij ons werken, en dat onze leerlingen goed tot leren komen. Jouw bijdrage aan het continueren hiervan is cruciaal;
 • Je hebt een zeer gevarieerd takenpakket, van operationeel tot strategisch, met veel ad-hoc werk en constante actie. Dit biedt je de mogelijkheid om jezelf voortdurend uit te dagen en te ontwikkelen;
 • Je draagt bij aan het bouwen van een nieuwe toekomst voor onze leerlingen, waarbij je een verschil maakt in de maatschappij;
 • Je werkt in een dynamische omgeving met een bevlogen team en fantastische leerlingen, waarbij je voortdurend wordt uitgedaagd om te pionieren.

Over onze ISK
De internationale schakelklas Arnhem (ISK Arnhem) is een school voor leerlingen van 12 tot 16 jaar die korter dan 2 jaar in Nederland wonen. Met 45 verschillende nationaliteiten is de ISK een kleurrijke en dynamische school. Onze collega’s werken iedere dag met veel energie en plezier op een van onze twee locaties in Arnhem Noord en Arnhem Zuid. Wil je een indruk krijgen van onze school? Bezoek onze website: https://iskarnhem.nl/ of maak een afspraak voor een rondleiding.

Wat heeft ons team nodig?

 • Een afdelingsleider die denkt in mogelijkheden en talenten ziet bij collega's. Die initiatief neemt en ondernemerschap stimuleert;
 • Een afdelingsleider die openheid en vertrouwen biedt, en die duidelijkheid schept in wat mogelijk is;
 • Een visionair die hoge verwachtingen heeft van zowel onze leerlingen als collega’s en het team inspireert om deze te bereiken.

Jij:

 • Stimuleert proactief handelen en persoonlijke ontwikkeling;
 • Bent benaderbaar, zichtbaar en werkt met een vooruitziende blik om werkplezier te stimuleren;
 • Geeft opbouwende feedback en handelt met luchtigheid en humor;
 • Bezit sterke communicatieve vaardigheden en kan goed samenwerken met diverse partijen. Je schakelt heel makkelijk en vol zelfvertrouwen in je communicatie stijl;
 • Kunt omgaan met onzekerheden en continue veranderingen.

Wat breng je verder mee:

 • Kennis en hart voor de doelgroep;
 • Motiverend leiderschap;
 • Competent in eigen reflectie en ontwikkeling en actief werkend aan jouw eigen ontwikkeling, door scholing, coaching en/of opleiding;
 • Je staat ervoor open om in de toekomst binnen andere scholen van Quadraam ingezet te kunnen worden, mocht dat nodig zijn;
 • Kennis van de doelgroep en het werkveld zijn een grote pre.
 • Een nieuwsgierige en omgevingsgerichte houding. Je zoekt actief de samenwerking op met andere leiders bij de andere scholen van Quadraam;
 • Je beschikt over een HBO/ WO diploma en hebt bij voorkeur enige jaren ervaring als leidinggevende en het aansturen van professionals;

Ons aanbod
Wij bieden je per 1 mei 2024 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

 • Een jaarcontract met de intentie om, bij wederzijdse tevredenheid, dit na 1 jaar om te zetten naar vast.
 • Je aanstellingsomvang is maximaal 0,8 FTE en jouw werkplek is in eerste instantie de ISK in Arnhem Noord.
 • Afhankelijk van jouw kennis en ervaring word je ingeschaald in schaal 12 (minimaal € 3.334,- bruto per maand en maximaal € 6.665,- bruto per maand). Dit salaris is echt onze max en niet onderhandelbaar.
 • Een vaste onkostenvergoeding van € 25,- per maand.
 • Een maandelijkse bruto vergoeding ter hoogte van 5% van het maandsalaris ter compensatie van (eventueel) overwerk.
 • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag opnemen voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com.
 • Een (werk)telefoon en device.
 • Deelname aan coaching, Frisse Blikken (intervisie), studiedagen en de mogelijkheid opleidingen & trainingen voor leidinggevenden te volgen. Ook kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via onze online academy GoodHabitz.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Sfeer proeven, dat kan.
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Bel dan met onze directeur a.i. Marja van der Meer, tel: 06-81 98 0372 of mail: m.vandermeer@vmbo-venster.nl. Ook kun je contacten met Dirk van Oosteren, afdelingsleider ISK Arnhem, 06- 53 18 19 53 of mail: d.vanoosteren@isk-arnhem.nl.

Solliciteer
Wil je direct reageren? Reageer via http://www.werkenbijquadraam.nl en kies de vorm die bij jou past. Een brief, CV of videoboodschap, het kan allemaal. Doe dit uiterlijk 25 februari 2024. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je graag voor 1 maart uit voor een kennismaking. De eerste gesprekken staan gepland op 11 en 12 maart 2024. De tweede ronde is op 18 en 19 maart. Wij waarderen het als je hierop in kunt spelen.

Een ontwikkelassessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Alleen reacties die we ontvangen via www.werkenbijquadraam.nl nemen we in behandeling. Tot snel.

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Dat betekent dat deze vacature direct intern en extern wordt opengesteld.

Solliciteer nu!
Deadline
zondag 25 februari 2024
Contactpersoon
Marja van der Meer
De recruiter van deze functie is
Marieke de Wildt
School
Internationale schakelklas Arnhem (ISK Arnhem)
Functie
Afdelingsleider
Opleidingsniveau
WO, HBO
Salaris en Schaal
€ 3.334 - € 6.665 (Schaal 12)
FTE
0,8 FTE

Deel deze vacature

Waar kom je te werken?

ISK Arnhem Noord

Thomas A Kempislaan 82
6822 LS Arnhem Netherlands 4

Thomas A Kempislaan 82 6822 LS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!