|

Vacature niet meer actief

Docent Duits

Docent Duits (in opleiding)
Breng jouw enthousiasme voor de Duitse taal en cultuur tot leven op het Liemers College, waar we echt waarderen en aanmoedigen wat je doet. Ontdek samen met ons nieuwe mogelijkheden en maak het leren van Duits een leuke ervaring voor onze leerlingen.

Jouw baan
Als docent Duits breng je jouw passie voor de Duitse taal tot leven in de klas. Je moedigt leerlingen aan de Duitse taal op een aantrekkelijke en enthousiaste manier te omarmen. Het ene uur houd jij je bezig met grammatica, terwijl je de les daarna samen met de leerlingen dieper ingaat op de Duitse cultuur. Geen dag is hetzelfde, maar er staat wel een stevig en ingewerkt team naast je klaar. Je komt in deze functie voornamelijk te werken in de onderbouw van het vmbo, havo en vwo. Het betreft een functie waarbij je op onze verschillende kleine, mooie locaties van het Liemers College komt te werken. Zelfs Agora behoort tot de mogelijkheden. Dit wordt samen met jou in goed overleg afgestemd. Onze locaties liggen allen in Zevenaar.

Jij bent

Je bent niet alleen een docent voor leerlingen, maar ook een goede pedagoog. Je weet de vak-inhoud op het niveau van de doelgroep duidelijk over te brengen. Het is belangrijk dat je inbreng weet te geven binnen je team en de school. Op deze manier wordt er echt voor gezorgd dat de leerlingen het best mogelijke onderwijs krijgen. Je bent in staat om je flexibel op te stellen. Dit komt voornamelijk omdat je, in goed overleg, op verschillende locaties komt te werken.

Over ons
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. De locatie Zonegge is een kleine locatie. Mede hierdoor kennen docenten en leerlingen elkaar goed. Je komt terecht in een sterke sectie die voor je klaarstaat. De school biedt lessen aan op mavoniveau. Locatie Landeweer is een modern gebouw dat rustig gelegen ligt. Er is veel aandacht voor de leerling op school, waaronder een heuse ‘chillplek’ op het schoolplein. Op deze locatie wordt vmbo-onderwijs aangeboden. Op locatie Heerenmäten bevind je je met havo- en vwo-leerlingen. Op deze locatie heerst een goede sfeer en weten leerlingen docenten elkaar snel te vinden.

Wil je een indruk krijgen van onze scholen? Volg ons op Instagram, Youtube, Facebook en TikTok. Bezoek zeker onze site voor meer informatie: https://www.liemerscollege.nl/ Maak ook gerust een afspraak met onze teamleider voor een rondleiding!

Wij bieden
Wij bieden jou per 1 maart 2024 een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

  • Je ontvangt een tijdelijk contract voor 0.7-1.0 FTE voor de duur van de vervanging. Bovendien bestaat er een kans op reguliere uren, afhankelijk van wederzijds goedkeuring.
  • Wil je minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen

Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Je brengt een lerarenbevoegdheid Duits met je mee. Ben je een starter of een gevorderd docent? In beide gevallen zijn mogelijkheden. Het Liemers College komt graag met jou in contact.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of de school van binnen zien? Neem dan contact op met onze teamleider Bert Stronks door te mailen naar b.stronks@liemerscollege.nl of te bellen naar 0623618263

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 25 februari 2024 a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers College

Zevenaar
Netherlands 1

Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!