Vacature niet meer actief

Docent Nederlands 1e en 2e graad 0,2-0,9 FTE (vervanging)

De vacature

VACATURE DOCENT NEDERLANDS 1e EN 2e GRAAD OP DIVERSE SCHOLEN VAN QUADRAAM! (VERVANGING)
Ben jij een enthousiaste docent Nederlands? Lijkt het je interessant om op verschillende scholen van Quadraam te kunnen werken? Of werk je al op een van onze scholen en wil je graag tijdelijk je uren uitbreiden? Dat kan! Lees snel verder.

WAT GA JE DOEN?
Les geven! De komende tijd kun jij in ieder geval werken op of het Candea College, het Maarten van Rossem, of het Liemers college, tot onze collega's terug zijn. Voor diverse scholen zoeken we tijdelijke collega's. Voor jou de manier om kennis te maken met diverse scholen van Quadraam, de Gelderse Onderwijsgroep.

Lesgeven doe jij op een enthousiaste en motiverende manier. Je weet onze leerlingen te boeien. Ook daag je ze uit, en bied jij volop ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en je past je werkvormen daarop aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Jij herkent jezelf in de woorden: flexibel,enthousiast, pro-actief, teamspeler, stevige persoonlijkheid, inspireren & motiveren.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving op een van onze scholen (of misschien wel een combinatie). Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Een tijdelijk dienstverband voor 0,2- 0,9 FTE, of uitbreiding met tijdelijke uren op je huidge contract.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald als docent in LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.747,00 en maximaal € 4.186,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar een ondernemende en flexibele docent Nederlands. Uiteraard ben je in bezit van een 1e of 2e graads bevoegdheid. Verder vinden wij het heel belangrijk dat je open staat om op verschillende scholen van Quadraam ingezet te worden.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en de verschillende scholen lees je op www.quadraam.nl en werkenbijquadraam.nl. Onze scholen zijn de komende periode gesloten waardoor we jou, wanneer je vragen hebt, niet te woord kunnen staan. Solliciteren kan wel gewoon via Meesterbaan tot en met 13 augustus 2019. Geef bij je sollicitatie aan hoeveel uren je wilt werken en op welke scholen.

Wij wensen je een mooie zomer toe!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Duiven

Postbus 7

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!