|

Docent Natuurkunde

Ben jij geïnteresseerd in de mysteries van het universum? Begrijp jij waarom de lucht blauw kleurt en waarom een bal naar beneden valt als je 'm loslaat? Wij zoeken bij het Stedelijk Gymnasium in Arnhem een docent Natuurkunde die niet alleen snapt hoe elektriciteit, magnetisme en kwantummechanica werken, maar die het ook nog eens goed kan uitleggen. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder!

Jouw baan
Je gaat aan de slag met het geven van natuurkundelessen, zowel aan de onderbouw als aan een vierde klas op het gymnasium. Je bent de brug tussen de complexere wereld van natuurwetenschappen en onze leerlingen. Je maakt lesplannen, doet experimenten en helpt leerlingen om natuurkundige fenomenen te begrijpen.

Als docent natuurkunde wil je de nieuwsgierigheid van leerlingen aanwakkeren en ze uitdagen om kritisch te denken en problemen op te lossen. Met jouw passie voor het vak wil je de volgende generatie wetenschappers en ingenieurs inspireren.

Jij bent...
Je bent die docent die met toewijding de wereld van natuurkunde voor onze leerlingen toegankelijk maakt. Je weet complexe concepten helder uit te leggen en kunt goed omgaan met diversiteit in de klas. Flexibiliteit is jouw sterke eigenschap als het gaat om het aanpassen van lesplannen en het organiseren van experimenten. Daarnaast ben je geduldig en empathisch, waardoor je leerlingen kunt motiveren en ondersteunen in hun leerproces. Je moedigt leerlingen aan om zelfstandig te denken en te ontdekken.

Verder is het belangrijk dat je een goede teamspeler bent en goed kunt communiceren met collega's, ouders en schoolleiding. Ook vind je het belangrijk om leerlingen te begeleiden en ze te ondersteunen bij hun persoonlijke groei.

Over ons
Het Stedelijk Gymnasium Arnhem (SGA) is een openbare school voor voorbereidend wetenschappelijk gymnasium onderwijs. Leerlingen kunnen zich laten verassen door nieuwe uitvindingen en laten zich onderdompelen in de klassieke oudheid. Op het Stedelijk Gymnasium Arnhem kan het allemaal. Er lopen leergierige leerlingen rond die veel capaciteiten in huis hebben. Docenten kunnen hier hun kennis en passie kwijt. Leerlingen willen graag leren en laten zich graag door jou inspireren.

Collega’s werken graag bij ons. Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer. Wil je een indruk krijgen van onze school? Volg ons op Instagram, Youtube, Facebook en TikTok en bezoek onze site: https://www.gymnasiumarnhem.nl/.

Een leuk weetje over deze school: Wist je dat het Stedelijk Gymnasium Arnhem het oudste gymnasium van Arnhem is? Daarmee is het één van de oudste onderwijsinstelling van Nederland.

Wij bieden...
Wij bieden jou per 8 april (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

  • Je ontvangt een tijdelijk contract voor 0,3-0,5 FTE tot en met 5 juli 2024.
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van ervaring, competenties, verantwoordelijkheid en je huidige inschaling.
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Daarnaast breng je een eerste- of tweedegraads bevoegdheid met je mee.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met onze conrector Hielke Wijnia, h.wijnia@gymnasiumarnhem.nl, 026 320 9840.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 25 februari a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek. De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 26 februari tot en met 1 maart.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Solliciteer nu!
Deadline
zondag 25 februari 2024
Contactpersoon
Hielke Wijnia
De recruiter van deze functie is
Bo Eilers
School
Stedelijk Gymnasium Arnhem
Functie
Natuurkunde
Soort onderwijs
Gymnasium
Opleidingsniveau
1e of 2e graads
FTE
0,5 FTE, 0,2 FTE, 0,4 FTE, 0,3 FTE, 0,6 FTE

Deel deze vacature

Waar kom je te werken?

Stedelijk Gymnasium Arnhem

Thorbeckestraat 17
6828 TS Arnhem Netherlands 4

Thorbeckestraat 17 6828 TS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!