Vacature niet meer actief

Adviseur sport en onderwijs

De vacature

VACATURE ADVISEUR SPORT EN ONDERWIJS VOOR DE GEMEENTE DUIVEN & HET CANDEA COLLEGE, 1,0 FTE.

Heb jij een groot sporthart? Wil jij de basisscholen en het voortgezet onderwijs in de gemeente Duiven adviseren op het gebied van sport en onderwijs, landelijke regelingen en netwerken? Krijg jij er energie van om contacten te onderhouden met (lokale) sportclubs? Lees dan snel verder!

Wat ga jij doen?
Jij bent het aanspreekpunt Sport voor PO en VO en zorgt ervoor dat het sportaanbod wordt uitgebreid. Je ontwikkelt een herkenbaar onderwijsprogramma voor het primair onderwijs en zorgt voor aansluiting tussen het PO en VO. Samen met sportaanbieders ontwikkel je bijvoorbeeld “Sjors Sportief” en “de Nationale sportweek” door! Verder begeleid je stagiaires en stimuleer je een sportieve leefstijl binnen het onderwijs.

Wie ben jij?
 • Je bent creatief en proactief in het zien van kansen, mogelijkheden en oplossingen.
 • Je voelt je thuis bij de rol als verbinder van onderwijs met sport.
 • Je bent een verbindend, motiverend en inspirerend persoon die op verschillende niveaus kan acteren, met oog voor ieders belang en gevoeligheden.
 • Je hebt inzicht in en ervaring met de organisatie en werkwijze van verenigingen.
 • Je bent flexibel, representatief en enthousiast.

Wij bieden jou!

Een hele leuke en afwisselende baan binnen een klein team van Combinatiefunctionarissen sport en cultuur waarbij het Candea College als werkgever fungeert. Hierbij hoort een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals:
 • Je ontvangt een contract voor de duur van het project.
 • Je kunt aan de slag voor 1,0 FTE. Werkdagen en tijden bepalen we in overleg.
 • Je wordt ingeschaald in schaal 6. Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Jouw salaris bedraagt dan minimaal € 1.874,- en maximaal € 2.710,- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband) met daarbovenop 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Vakantieverlof tijdens de schoolvakanties.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met collega’s. Daarnaast hebben wij Q-Highschool, waar onze collega’s innovatieve projecten opzetten en begeleiden.

Wat breng je verder mee?
Je hebt aantoonbare affiniteit met sport en onderwijs. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Om deze functie goed te kunnen vervullen heb jij een relevante opleiding op HBO niveau of gelijkwaardig daaraan (bijvoorbeeld ALO, Sport en Bewegen). Vanwege de verantwoordelijkheid van deze functie vragen wij om een recente VOG.

Laten we kennismaken!
Onze school is de komende periode gesloten waardoor we jou, wanneer je vragen hebt, niet te woord kunnen staan. Solliciteren kan wel gewoon via Meesterbaan tot en met 23 augustus 2019. Voor vragen kun je vanaf 12 augustus bellen of mailen naar:
Candea College, Henk Caris en Leon Lucas. Zij zijn te bereiken via: 0316-367800
Gemeente Duiven, Job Hendrixen. Hij is te bereiken via: 088 695 3000

Wij wensen je een mooie zomer toe!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Duiven

Saturnus 1

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!