|

Vacature niet meer actief

Docent Aardrijkskunde

Ontdek de wereld van aardrijkskunde bij het Liemers College in Didam! Ga samen met onze leerlingen de werking van de aarde verkennen. Wil jij daarnaast een belangrijke rol spelen in de brede brugklasontwikkeling? Bij ons vind je niet alleen ruimte en vertrouwen, maar ook een hecht team. Benieuwd? Lees snel verder!

Jouw baan
Als docent aardrijkskunde bij het Liemers College laat je leerlingen de wereld ontdekken. Je vertelt over gebergten, rivieren, klimaten en vulkanen. Samen bestuderen jullie kaarten en analyseren verschillende landschapsvormen. Je legt uit hoe ecosystemen werken en waarom mensen op bepaalde plekken wonen, met aandacht voor onderwerpen zoals migratie, urbanisatie en natuurlijke hulpbronnen. Je inspireert met verhalen over andere culturen en landen, en behandelt thema's zoals globalisering, geopolitiek en duurzaamheid.

Je gaat aan de slag op onze locatie in Didam. Dit is een knusse plek voor mavo/havo én vwo-leerlingen. Hier geef je les van de brede brugklas tot en met de eindexamengroepen mavo. Ook lesgeven aan de havo bovenbouw behoort tot de mogelijkheden. Je gaat een belangrijke rol spelen in de doorontwikkeling van de brede brugklas en bij je eigen mentorklas of coachgroep.

Jij bent...
Jij bent een enthousiaste docent met een scherp oog voor detail. Je legt moeilijke begrippen op een begrijpelijke manier uit en bedenkt creatieve, interactieve lessen die de verbeelding van leerlingen prikkelen. Vriendelijk, geduldig en flexibel werk je samen met collega's om het beste uit jezelf en je leerlingen te halen.

Daarnaast ben je een mentor met een luisterend oor voor leerlingen. Je weet hen te motiveren en te stimuleren in hun ontwikkeling, en staat altijd klaar om hen te ondersteunen. Met jou als mentor voelen leerlingen zich gezien, gehoord en gewaardeerd.

Over ons
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar en Didam. De locatie Didam is een kleine locatie waardoor de leerlingen en docenten elkaar goed kennen. De sectie heeft fijne collega's die je graag helpen.

  • “We hebben een goede samenwerking in een enthousiast en fijn team.”
  • “Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven.”

Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://www.liemerscollege.nl/

Wij bieden...
Wij bieden jou per 1 augustus 2024 een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,7 fte, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast.
  • Je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Om deze functie succesvol te vervullen ben je in bezit van een eerste- of tweedegraads bevoegdheid Aardrijkskunde. Je hebt ervaring met lesgeven, affiniteit met de doelgroep en kunt snel de verbinding aangaan.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Heb je vragen over de school en/of over de vacature? Neem dan contact op met Ronald Smidts, onderwijsdirecteur locatie Didam, r.smidts@liemerscollege.nl, 06 43 14 50 15.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk zondag 12 mei a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers Did algemeen

Dijksestraat 12
6942 GC Didam Netherlands 4

Dijksestraat 12 6942 GC Didam Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!