Vacature niet meer actief

Docent Biologie 2e graad 1,0 fte (vervanging)

De vacature

Docent Biologie 2e graad op het Liemers College, locatie Landeweer en Didam, 1,0 FTE
(wegens vervanging)

Ben jij een ervaren en enthousiaste docent Biologie? Wil jij graag lesgeven aan onze leerlingen van ons vmbo van basis tot theoretische leerweg? Heb jij affiniteit met onze leerlingen? Ga dan aan de slag op Liemers College, locatie Landeweer in Zevenaar en de locatie in Didam!

WAT GA JE DOEN?
Lessen biologie geven! 12 lessen op Landeweer en 11 lessen in Didam. Dit doe je op een enthousiaste en bruisende manier. Je weet onze vmbo leerlingen te boeien en geïnteresseerd te houden. Ook biedt jij volop ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en je past je werkvormen daar op aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, stevige persoonlijkheid, pro-actief, inspireren & motiveren.

Waarom werk ik op het Liemers College, locatie Landeweer?
Ik ben hier gaan werken omdat ik houd van deze doelgroep. De directheid en openheid van de leerlingen is heerlijk om mee te werken. We werken hard, en we werken echt samen aan onze gezamenlijke doelen. Samenwerken is een must in onze school!’

OVER ONS
Het Liemers College is een brede school, verveeld over 4 locaties in Zevenaar. We zijn een grote school maar door de 4 locaties klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie: ‘je presteert het best als je je op je gemak voelt op school. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’, geldt niet alleen voor de leerlingen, maar ook zeker voor onze docenten! Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Openheid, reflectief en humor.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per september 2019 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
  • Je krijgt een tijdelijke benoeming wegens vervanging van 1,0 FTE. De duur van deze vervanging is nog niet aan te geven.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald als docent in LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.747,00 en maximaal € 4.186,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten Biologie. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar een ervaren docent Biologie (medior/senior). Uiteraard ben je in bezit van een 2e graads bevoegdheid. Verder vinden wij het heel belangrijk dat je affiniteit hebt met onze vmbo leerlingen. Ervaring met bb/kb een pré.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en Liemers College, locatie Landeweer lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Vanaf 12 augustus kan je contact opnemen met Eline van der Zeyst, onderwijsdirecteur Didam of Hanneke Benjamins, onderwijsdirecteur Landeweer. Eline en Hanneke zijn te bereiken via 0316-583800 of per mail: e.vanderzeyst@liemerscollege.nl en h.benjamins@liemerscollege.nl .

SOLLICITEREN & GESPREKKEN
Reageren kan via Meesterbaan tot en met 28 augustus 2019. De gesprekken zullen plaatsvinden begin september 2019.Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Zevenaar

Postbus 412

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!