|

Vacature niet meer actief

Docent Bewegingsonderwijs

Kun jij onze leerlingen uitdagen om actief te zijn en hun grenzen te verleggen? Vind jij het leuk om mee te denken over hoe we sporten naar een hoger plan kunnen brengen binnen het Lorentz Lyceum? Dan ben jij de docent die wij zoeken!

Jouw baan
Als docent bewegingsonderwijs bij het Lorentz Lyceum verzorg jij lessen aan zowel onder- als bovenbouw havo en vwo-leerlingen. Met jouw originele lessen weet jij de leerlingen te enthousiasmeren en fysiek uit te dagen. Natuurlijk staat veiligheid bij jou voorop! Je bedenkt spannende activiteiten, zoals een uitdagende obstakelbaan of een sporttoernooi, waarbij de leerlingen samenwerken in teams. Terwijl ze rennen en springen, leren ze niet alleen nieuwe fysieke vaardigheden, maar ook belangrijke sociale en teamworkvaardigheden. Hierdoor geef jij ze het gevoel dat ze steeds hun eigen grenzen kunnen verleggen. Jouw lessen zijn niet alleen leerzaam, maar vooral ook leuk en motiverend.

Daarnaast maakt mentor zijn ook deel uit van jouw pakket. Buiten de reguliere lessen werk je samen met je collega’s aan het ontwikkelen van een programma om sporten en bewegen meer te integreren in de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen.

Jij bent...
Jij bent van nature een positieve en actieve persoonlijkheid die onze leerlingen op sportief gebied weet te inspireren. Met jouw passie voor sport en bewegen weet jij een veilige en motiverende leeromgeving te creëren. Jij weet afwisselende lessen te ontwikkelen waarin je je kunt aanpassen aan de verschillende leerstijlen, niveaus en behoeftes zodat iedere leerling actief kan deelnemen.

Bovendien werk je graag samen in een team. In de samenwerking met de vakgroep stel je je proactief op en deel je graag jouw inzicht en kennis. Je hebt een duidelijke visie op sporten en bewegen binnen het onderwijs.

Over ons
Het Lorentz Lyceum is onderdeel van Quadraam en een toegankelijke school in Arnhem-Zuid. Wij bieden onderwijs aan (tweetalig) havo, vwo, gymnasium en OPUS (afdeling hoogbegaafden). Wat ons kenmerkt? Wij zijn een internationaal georiënteerde school waar naast de lessen gewerkt wordt aan projecten en uitwisselingen. Er zijn regelmatig leerlingen op reis en buitenlandse leerlingen in de school. Leerlingen van onze school doen mee aan Model United Nations congressen. Dit zijn conferenties die in heel Europa door studenten en leerlingen worden georganiseerd.
Binnen het Lorentz werken wij met een hecht en fijn team samen. Je krijgt bij ons volop de ruimte en het vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij belangrijk. Wanneer je bij ons begint, word je begeleid door onze sectie en een docentenbegeleider.

Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://www.lorentzlyceum.nl/

‘Doordat er veel gebeurt op het Lorentz, kun je jezelf op verschillende gebieden blijven ontwikkelen bijvoorbeeld op het gebied van leerlingbegeleiding of het organiseren van allerlei internationale activiteiten’.

Wij bieden...
Wij bieden jou per 1 augustus (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,7 - 0,8 fte, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast.
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Je brengt een bevoegdheid voor docent bewegingsonderwijs met je mee.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Susanne Pondman, conrector leerlingbegeleiding. Dat kan per mail s.pondman@lorentzlyceum.nl of telefonisch op 06-14585056.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk maandag 1 april a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek. Dit gesprek zal plaats vinden op donderdag 11 april.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Lorentz Lyceum

Metamorfosenallee 100
6843 HX Arnhem Netherlands 4

Metamorfosenallee 100 6843 HX Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!