|

Vacature niet meer actief

Managementassistent (met coördinerende rol)

Wij zoeken een gedreven managementassistent met coördinerende rol die de kunst van multitasking beheerst en zich thuis voelt in een dynamische werkomgeving. Ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin jouw pro activiteit en regie het verschil maken? Kom dan werken voor de praktijkscholen Produs en Symbion!

Jouw baan
Als managementassistent op Produs en Symbion ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning en het ontzorgen van de schoolleiding. Je speelt, als rechterhand van de schoolleiding, echt een essentiële rol in ons onderwijsteam. Je ondersteunt niet op één, maar twee locaties in Arnhem en Didam.

Voor deze functie neem je een coördinerende rol aan en werk je nauw samen met jouw drie directe collega’s binnen het administratieteam. Je beslist over/bij de operationele aspecten van secretariële werkzaamheden met afspraken en legt verantwoording af aan de toegewezen leidinggevenden over de kwaliteit van coördinatie van projecten.

Een belangrijk onderdeel van deze functie is mail- en agendabeheer van de schoolleiding. Dit omvat het prioriteren van e-mails, veelal het plannen van vergaderingen, afspraken en evenementen. Hierbij rekening houdend met prioriteiten en beschikbaarheid. Daarnaast bereid je overlegmomenten voor het MT, CO Produs en de MR PrO voor. Dit doe je door de agenda en stukken voor te bereiden, de voortgang van acties te bewaken en te zorgen voor terugkoppeling. Je bent een professional als het gaat om administratieve werkzaamheden, waaronder ook een deel absentieregistratie en het organiseren van bijeenkomsten.

Overige taken zijn onder andere op financieel, communicatief en ICT gebied.

Jij bent

Om een goede match te winnen is het belangrijk dat beide partijen aan elkaar gewaagd zijn. Om deze reden is er goed gekeken naar competenties die een aanwinst voor zowel jou als voor Produs en Symbion zouden kunnen zijn. Herken jij jezelf in de volgende competenties en weet je concrete (praktijk)voorbeelden hierbij te benoemen? Dan zijn wij erg nieuwgierig naar jou.

  • Proactief en zelfstandigheid

Als managementassistent speel je een belangrijke rol bij het coördineren van je team. Denk hierbij aan administratieve processen en dagelijkse verantwoordelijkheden. Jij springt hier bovenuit door vooruit te denken, te adviseren en te ontzorgen. Zo af en toe is het fijn als er uit jouw mond ‘al gedaan’ wordt gezegd voordat het je is gevraagd. Je hebt een scherp oog voor detail en om zelfstandig te werken.

  • Communicatief sterk en vaardig

Je weet als geen ander hoe jij de communicatie onderhoudt met verschillende belanghebbende. Dit is jouw kracht. Je communiceert met verschillende doelgroepen: leerlingen, ouders, collega’s, leidinggevenden en externen. Je bent in staat om op een professionele, maar zeer effectieve manier communicatief te schakelen en weet de juiste toon aan te slaan. Als je spreekt straal je zekerheid en vertrouwen uit.

  • Integriteit

Je vervult een sleutelrol in jouw baan als managementassistent. Een zeer belangrijke kwaliteit die jij beheerst is integriteit. Je hebt te maken met veel vertrouwelijke informatie van zowel directieafdeling als medewerkerszijde. Mail, brieven, maar ook juridische- en financiële zaken blijven vertrouwelijk en hier weet jij zorgvuldig mee om te gaan.

Verder beschik je over organisatorische vaardigheden, ben je flexibel ingesteld en een echte teamplayer. Dit omdat je vaak samenwerkt met verschillende collega’s.

Over ons
Voor deze functie kom je te werken op twee praktijkscholen, namelijk Produs en Symbion. Produs zit gevestigd in Arnhem en Symbion in Didam. De standplaats voor deze functie zal voornamelijk op Produs zijn. Beide scholen zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende organisatie van 14 prachtige middelbare scholen in Arnhem, Liemers en Overbetuwe.

Zowel Produs als Symbion verzorgt kleinschalig onderwijs: de school is klein, maar de klassen ook. De leerlingen verlaten de school met het officieel erkende diploma Praktijkonderwijs. Enkele belangrijke waarden van beide scholen zijn: vertrouwen en verantwoordelijkheid, groeien met open blik en mijn kennis is jouw kennis.

Wil jij een indruk krijgen van onze scholen? Bezoek dan de website van Produs en Symbion.

Wij bieden
Wij bieden jou per 1 mei 2024 (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0.8 FTE, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast.
  • Er bestaat de mogelijkheid om goed ingewerkt te worden door onze huidige managementassistent als je vóór 1 mei 2024 kunt starten.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 7. Je salaris bedraagt dan minimaal €2392,- en maximaal €3588,- bruto per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen

Je hebt een relevante MBO+ opleiding afgerond en je hebt enkele jaren ervaring als management assistent, bij voorkeur in het voortgezet onderwijs. Daarbij heb je ervaring met een coördinerende rol, waarbij je brede ondersteuning biedt aan het administratieteam op zowel Produs als op Symbion. Als managementassistent speel je een belangrijke rol bij het stroomlijnen van interne processen. Jij ontzorgt en durft initiatief hierin te nemen. Daarnaast ben je vaardig in gebruik en toepassen van Office 365 (Word, Outlook, Powerpoint etc.).

Sfeer proeven, dat kan!
Binnen onze scholen creëren we niet alleen een werkplek, maar ook een ervaring. Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen? Neem dan contact op met Anja Geritz. Je kunt haar bereiken op het volgende telefoonnummer: 06-13 51 36 71

Solliciteer
Ben jij de ervaren managementassistent die wij zoeken? Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk zondag 31 maart 2024 a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek. De gesprekken vinden plaats op woensdagochtend 3 april en/of donderdagmiddag 4 april.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Praktijkonderwijs Locatie Produs

Leidenweg 60
6843 LD Arnhem Netherlands 4

Leidenweg 60 6843 LD Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!