|

Vacature niet meer actief

Technisch Onderwijsassistent

Op het Liemers College, locatie Didam, zijn wij op zoek naar een nauwkeurige, veiligheidsbewuste en spontane technisch onderwijsassistent. Op het Liemers College Didam speel je een belangrijke rol in het assisteren van docenten en leerlingen binnen de vakgebieden biologie, natuurkunde, scheikunde en nasktec. Ben jij klaar om een waardevolle rol te spelen in onze practicumlokalen? Lees dan verder!

Jouw baan
Als technisch onderwijsassistent ben je betrokken bij praktische activiteiten en laboratoriumwerkzaamheden. Je start de les met een duidelijke praktijkinstructie richting de klas. Je voert brede onderwijsondersteunende taken uit en je zorgt voor samenhang tussen het onderwijsproces en jouw eigen vakgebied(en). Deze werkzaamheden voer je uit bij leerlingen die onderwijs volgen op mavo-, havo- of vwo-niveau. Je assisteert de leerlingen bij de uitvoering van experimenten en praktische opdrachten. Een andere belangrijke taak in jouw functie als technisch onderwijsassistent is het beheren van voorraad van materialen. Je bestelt materialen en beheert de voorraad, inclusief de voorraad van gevaarlijke stoffen. Je waarborgt altijd de veiligheid in de practicumlokalen en de aangrenzende ruimtes.

Verder ondersteun je docenten en leerlingen op ICT-gebied (LITO). Je denkt hierin mee en lost problemen op. Dit doe je allemaal in goed overleg met je collega’s.

Jij bent

Jij bent een collega die makkelijk inspeelt op de behoeften van jouw collega’s en leerlingen. Je bent in het bezit van een relevante opleiding op minimaal mbo-niveau en bezit theoretische en praktische kennis van de vakgebieden. Je beschikt over pedagogische en didactische vaardigheden en bent in staat om onderwijsmateriaal voor de praktijkinstructie te ontwikkelen.

Over ons
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. De locatie Didam is een kleine locatie waardoor de leerlingen en docenten elkaar goed kennen. De sectie heeft fijne collega's die je graag helpen. Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek zeker onze site voor meer informatie: https://www.liemerscollege.nl/locaties/locatie-didam/. Maak ook gerust een afspraak met onze teamleider voor een rondleiding!

  • “We hebben een goede samenwerking in een enthousiast en fijn team.”
  • “Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven.”
  • Jolijn: “Het is leuk en fijn hier op school, omdat iedereen je altijd wel wil helpen. Je kunt ook altijd alles vragen.”
  • Gewoon bijzonder: brede brugklas | coaches | midden in de samenleving | dorpsschool.

Als nieuwe collega word je vanuit ons docententeam goed begeleid. Dit team verzorgt lessen over de volgende vakgebieden: biologie, natuurkunde, scheikunde en nasktec.

Wij bieden
Wij bieden jou per 1 augustus 2024 (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0.8-1.0 fte, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast.
  • Wil je minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 7. Je salaris bedraagt dan minimaal €2.392,- en maximaal €3.588,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Nicole klein Tank. Je kunt haar bereiken door te mailen naar n.kleintank@liemerscollege.nl of te bellen naar 06-23 34 36 90

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk woensdag 10 april 2024 a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers Did algemeen

Dijksestraat 12
6942 GC Didam Netherlands 4

Dijksestraat 12 6942 GC Didam Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!