|

Vacature niet meer actief

ICT Systeem Beheerder

Ben jij een gedreven ICT-expert die graag de uitdaging aangaat om storingen op te lossen en verbeteringen aan te brengen? Dan bieden wij de perfecte rol voor jou!

Jouw baan

Als ondersteunende collega binnen ons ICT-team bij het Centraal Bureau van Quadraam, speel je een belangrijke rol. Je bent de helpende hand bij ICT-problemen en adviseert over functioneel-technische aspecten van programma's. Denk hierbij aan het definiëren van macro's, het ontwerpen van lay-outs en het verbeteren van menu- en aansturingsprogramma's. Daarnaast zorg je voor een soepele communicatie door ICT-projecten te vertalen naar eindgebruikers binnen onze 14 scholen. Met jouw pro-actieve houding en kennis maken we de ICT-processen binnen Quadraam efficiënter en effectiever.

Je taken zijn divers en boeiend. Zo neem je deel aan ICT-team en projectenoverleg om digitale uitdagingen te identificeren en verbetervoorstellen te doen voor het incidentproces. Daarnaast voer je kleine hardware reparaties uit en verhelp je storingen aan diverse apparatuur.

Ook ben je verantwoordelijk voor het melden en structureel oplossen van software-incidenten en werk je samen met externe dienstverleners om het netwerk en de telefonie te patchen. Je onderhoudt nauw contact met je collega’s in het Quadraam ICT-team en stemt de werkzaamheden hiermee af. Soms komt het voor dat er buiten werktijden een probleem opgelost moet worden. Dit vindt je geen probleem.

Verder los je lastigere storingen op en bied je ondersteuning en instructies aan gebruikers bij lokaal PC-gebruik en applicaties. Je draagt zorg voor een correcte overdracht van centraal gestuurde ICT-projecten naar de ICT-Systeem Beheerders binnen onze scholen en begeleidt je de invoering van nieuwe systeemprogrammatuur. Om dit goed te kunnen doen ben je een kei in plannen en regelen.

Deze functie biedt je de kans om met diverse uitdagingen aan de slag te gaan, van operationele werkzaamheden met Microsoft Azure tot het beheer van de ICT-infrastructuur en meer. We moedigen je aan om proactief mee te denken over verbeteringen en verwachten dat je stressbestendig, klantgericht en nieuwsgierig bent. Ook werk je graag samen met anderen.

Wij bieden...

 • Wij bieden jou per direct een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, volgens de cao vo;
 • Je ontvangt een jaarcontract voor 1 fte, met de intentie deze na 1 jaar om te zetten naar vast;
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 7. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.392, - en maximaal € 3.588, - bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband);
 • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten;
 • De mogelijkheid om aanvullende trainingen en opleidingen gericht op jouw vakgebied te volgen.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen

Om deze rol succesvol te vervullen beschik jij natuurlijk over affiniteit met de ICT- sector. Verder hopen we dat je de volgende ervaringen meebrengt:

 • Ervaring met pc- en laptop hardware, randapparatuur, netwerkapparatuur en lokale netwerken (LAN).
 • Kennis van besturingssystemen zoals Windows, Cloud Azure, en Intune.
 • Bekendheid met asset management en service management tools zoals Topdesk, en bij voorkeur kennis van ITIL.
 • Ervaring met printer-configuraties, beheer van printservers, touchscreens en digiborden.
 • Goede communicatieve vaardigheden voor ondersteuning van eindgebruikers.
 • Kennis van Microsoft-producten, met name Sharepoint, Windows 10/11, Office365 (vooral Outlook-mail) binnen de Azure omgeving van Quadraam.
 • Begrip van securitymethodieken en bekendheid met AVG-richtlijnen en wijzigingsbeheer.
 • Een opleiding op mbo niveau in de richting informatie en bij voorkeur mbo+ werk- en denkniveau

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 15 april a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Je kunt dan contact opnemen met Gerard Lodder (IT Manager). Je kunt hem bereiken door te bellen naar 06-38 32 87 89 of te mailen naar g.lodder@quadraam.nl

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past, bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

IT team (CBQ)

Duiven
Netherlands 1

Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!