|

Vacature niet meer actief

Studiebegeleider

Je speelt een belangrijke rol in het begeleiden van leerlingen bij het behalen en ontwikkelen van studievaardigheden die hen helpen succesvol te zijn in hun verdere leertraject. Kun jij onze slimme leerlingen van het Stedelijk Gymnasium Arnhem begeleiden op het gebied van het aanleren van studievaardigheden? Aarzel dan niet en lees snel verder!

Jouw baan
Jij helpt leerlingen bij het ontwikkelen van hun studievaardigheden. Hierin breng je de specifieke behoeften van leerlingen in kaart en pas je de begeleiding aan om aan die behoeften te voldoen. Je biedt bijvoorbeeld ondersteuning bij het structureren en plannen van het huiswerk. Je ziet het als een uitdaging om eigenwijze leerlingen (andere) leerstrategieën te laten uitproberen. Je creëert hierbij een positieve leeromgeving, ook al kan dit vaak spannend zijn voor de leerlingen. Door stimulerende vragen te stellen, samen te werken en zelfvertrouwen op te bouwen moedig jij de leerlingen aan. Je vraagt door als leerlingen vragen of doelstellingen ontwijken en stimuleert op een effectieve manier. Communicatie is hierin van groot belang.

Jij bent

Als studiebegeleider op het Stedelijk Gymnasium Arnhem bezit jij over een brede kennis van leerstijlen en effectieve leerstrategieën. Je implementeert dit en zorgt voor maatwerk. Je neemt hierbij een open en toegankelijke houding aan richting de leerlingen. Jouw pedagogische kwaliteiten zijn sterk en doorziet leerlingen goed. Dit creëer je door je empathische op te stellen. Naast een open houding durf je ook een onderzoekende houding aan te nemen: je herkent leerlingen die dreigen vast te lopen. Door een goede samenwerking met de leerlingen en collega’s aan te gaan zorg je voor juiste begeleiding in het begin, het vervolg en de afronding. Het is voor ons belangrijk dat je affiniteit hebt met gymnasiumleerlingen en gymnasiumonderwijs.

Over ons
Het Stedelijk Gymnasium Arnhem (SGA) is een openbare school voor voorbereidend wetenschappelijk gymnasium onderwijs. Wij zijn een categoriaal gymnasium: onze school kent naast het gymnasium geen andere opleidingen. Leerlingen kunnen zich laten verassen door nieuwe uitvindingen en laten zich onderdompelen in de klassieke oudheid. Op het Stedelijk Gymnasium Arnhem kan het allemaal. Er lopen leergierige leerlingen rond die veel capaciteiten in huis hebben. Wij willen onze leerlingen uitdagen maar ook ondersteunen als het leren om wat voor reden ook (nog) niet lukt. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven.

Docenten kunnen hier hun kennis en passie kwijt. Leerlingen willen graag leren en laten zich graag door jou inspireren.

Collega’s werken graag bij ons. Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer. Wil je een indruk krijgen van onze school? Volg ons op Instagram, Youtube, Facebook en TikTok en bezoek onze site: https://www.gymnasiumarnhem.nl/. Maak ook gerust een afspraak met onze teamleider voor een rondleiding.

Een leuk weetje over deze school: Wist je dat het Stedelijk Gymnasium Arnhem het oudste gymnasium van Arnhem is? Daarmee is het één van de oudste onderwijsinstelling van Nederland.

Wij bieden
Wij bieden jou per 15 april 2024 (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

  • Je ontvangt een tijdelijk contract voor 0.3 fte tot en met 30 juni 2024. Bevalt het aan beide kanten goed en is er volgend schooljaar voldoende formatie? Dan is verlenging en uitbreiding zeker bespreekbaar.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 6. Je salaris bedraagt dan minimaal €2.252,- en maximaal €3.257,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen

Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Je brengt een afgerond hbo-diploma met je mee. Indien je je studie nog niet hebt afgerond en in de eindfase van je studie zit dan nodigen wij je ook uitdrukkelijk uit om te reageren.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Susanna Piras (afdelingsleider onderbouw). Je kunt haar bereiken door te bellen naar 026-320 98 40 of te mailen naar s.piras@gymnasiumarnhem.nl.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 5 april 2024 a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Stedelijk Gymnasium Arnhem

Thorbeckestraat 17
6828 TS Arnhem Netherlands 4

Thorbeckestraat 17 6828 TS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!