Vacature niet meer actief

Adviseur Kunst & Cultuur voor de Gemeente Duiven & het Candea College 0,6 fte

De vacature

VACATURE ADVISEUR KUNST & CULTUUR VOOR DE GEMEENTE DUIVEN & HET CANDEA COLLEGE, 0,6 FTE.

Heb jij een groot kunst en cultuurhart? Wil jij het voortgezet onderwijs en het culturele verenigingsleven in de gemeente Duiven adviseren op het gebied van cultuureductie? Krijg jij er energie van om contacten te onderhouden met (lokale) kunst en cultuuraanbieders? Lees dan snel verder!

Wat ga jij doen?
Jij bent het aanspreekpunt kunst en cultuur voor het PO en zorgt ervoor dat het cultuuraanbod binnen de gemeente wordt uitgebreid. Je ontwikkelt en organiseert cultuuractiviteiten. Ook ontwikkel je het huidige lesprogramma door, verstevig je de leerlijnen en leg je verbindingen met verenigingen en diverse aanbieders.

Wie ben jij?
 • Je bent creatief en proactief in het zien van kansen, mogelijkheden en oplossingen.
 • Je bent een echte netwerker.
 • Je voelt je thuis in de rol als verbinder van kunst & cultuur.
 • Je bent een verbindend, motiverend en inspirerend persoon die op verschillende niveaus kan acteren, met oog voor ieders belang en gevoeligheden.
 • Je hebt inzicht in en ervaring met de organisatie en werkwijze van verenigingen en het sociale domein.
 • Je bent flexibel, representatief en enthousiast.

Wij bieden jou!
Een hele leuke en afwisselende baan binnen een klein team van Combinatiefunctionarissen waarbij het Candea College als werkgever fungeert. Hierbij hoort een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals:
 • Je ontvangt een contract voor de duur van het project.
 • Je kunt aan de slag voor 0,6 FTE. Werkdagen en tijden bepalen we in overleg.
 • Je wordt ingeschaald in schaal 6. Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Jouw salaris bedraagt dan minimaal € 1.874,- en maximaal € 2.710,- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband) met daarbovenop 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Vakantieverlof tijdens de schoolvakanties.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met collega’s. Daarnaast hebben wij Q-Highschool, waar onze collega’s innovatieve projecten opzetten en begeleiden.

Wat breng je verder mee?
Je hebt aantoonbare affiniteit met kunst en cultuur. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Om deze functie goed te kunnen vervullen heb jij een relevante opleiding op HBO niveau of gelijkwaardig daaraan (bijvoorbeeld pabo, CKV of de kunstacademie). Vanwege de verantwoordelijkheid van deze functie vragen wij om een recente VOG.

Laten we kennismaken!
Onze school is de komende periode gesloten waardoor we jou, wanneer je vragen hebt, niet te woord kunnen staan. Solliciteren kan wel gewoon via Meesterbaan tot en met 23 augustus 2019. Voor vragen kun je vanaf 12 augustus bellen of mailen naar:
Candea College, Henk Caris en Leon Lucas. Zij zijn te bereiken via: 0316-367800
Gemeente Duiven, Mirjam Bottenheft. Zij is te bereiken via: 088 695 3000 vanaf 19 augustus 2019.

Wij wensen je een mooie zomer toe!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Duiven

Saturnus 1

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!