|

Vacature niet meer actief

Docent Frans (in opleiding)

La langue française? Mais oui! Houd jij van de Franse taal en cultuur en wil jij je kennis overbrengen op onze leerlingen? Stap binnen bij het Beekdal Lyceum, waar wij uniek zijn in onze leerlingen, locatie en als school! Lees snel verder!

Jouw baan
Als docent Frans bij het Beekdal Lyceum inspireer jij onze onderbouwleerlingen van havo en vwo om Frans te omarmen. Tijdens jouw lessen neem jij de leerlingen mee op een soort reis door de Franse grammatica, literatuur en cultuur. Stel je voor dat je de klas omtovert tot een Parijs café, waar de leerlingen in het Frans hun bestellingen plaatsen en met elkaar in het Frans kletsen over hun favoriete Franse gerechten. Jij maakt de lessen leuk en leerzaam!

Aangezien enkele van onze leerlingen op hoog niveau sporten en dansen, verstrek jij indien nodig maatwerk en stem je je lesmethoden daarop af.

Jij bent...
Jij bent niet zomaar een docent, jij bent een echte verbindende kracht! Je houdt van de diversiteit in de klas en weet snel een sterke band met de leerlingen op te bouwen. Met jouw energieke en creatieve aanpak van lesgeven zorg je ervoor dat de leerlingen niet alleen met plezier naar jouw les komen, maar ook écht iets opsteken van de Franse taal. Je staat tenslotte niet alleen voor de klas, maar begeleidt en motiveert je leerlingen ook.

Over ons
Beekdal is één van de vijf TeamNL- scholen in Nederland en een DansMuziek- school. Een unieke school, met unieke leerlingen op een unieke plek in Arnhem. We zijn volop bezig met nadenken over hoe ons onderwijs van de toekomst eruit zal zien. Schoolbreed door ontwikkelen van ons sport- en cultuurprofiel is één van de doelstellingen. Wat goed is nog beter maken en verder uitrollen. Laten zien wat we doen en leren van elkaar. Zo worden we nog beter en garanderen we de beste kwaliteit voor ons leerlingen.

Het Beekdal Lyceum -onderdeel van Quadraam- is een bijzondere middelbare school met 1200 leerlingen op een van de allermooiste locaties in Arnhem-Noord. In het groen, met heuvels én een eigen beek, Beekdal dus. Onze leerlingen volgen een sport- of cultuurprofiel en een verlengde brugperiode. We hebben hoge verwachtingen van onze leerlingen en van elkaar! Collega’s werken graag bij ons en er heerst een goede sfeer.

Wil je een indruk krijgen van onze school? Volg ons op Instagram, YouTube, Facebook. Bezoek onze site: Beekdal Lyceum - Havo en vwo-school in Arnhem!

Wij bieden...
Wij bieden jou per 1 augustus 2024 (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor circa 0,5 fte, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Je brengt een tweedegraads bevoegdheid met je mee of hebt deze bijna in bezit.

Eerst even bellen? Dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Leuk! Wil je eerst even bellen? Neem contact op met Patricia Leenders, afdelingsleider vwo bovenbouw, via p.leenders@beekdallyceum.nl, telefoonnummer 06 13 81 62 63.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk zondag 12 mei a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Beekdal Lyceum

Bernhardlaan 49
6824 LE Arnhem Netherlands 4

Bernhardlaan 49 6824 LE Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!