|

Vacature niet meer actief

Allround (Pabo) Docent Onderbouw

Ben jij onze enthousiaste pabo docent met affiniteit voor de vakken Nederlands, biologie en mens & maatschappij? Heb jij een groot hart voor onze vmbo-leerlingen? Ben jij erop gericht om het maximale uit je leerlingen te halen? Begrijp jij ook dat leren pas leuk en mogelijk wordt als je goed contact hebt met onze leerlingen? Ga dan aan de slag op het Maarten van Rossem in Arnhem!

Jouw baan
Je gaat lesgeven in de onderbouw in de vakken Nederlands, biologie, mens & maatschappij en eventueel taalverzorging en keuzewerktijd. Een allround functie dus! Vanuit jouw liefde voor deze verschillende vakken en alles wat daarmee te maken heeft, inspireer en motiveer je onze leerlingen. Je doet dat in een wisselende stijl en didactiek, waarbij je zowel de profiel- als keuzevakken verzorgt. Je neemt je collega’s en leerlingen mee in uitdagend en modern vakoverstijgend onderwijs.

Je bent aantoonbaar een vernieuwer, bent ondernemend en hanteert een coachende stijl naar de leerlingen. Natuurlijk ben je een prettige en energieke collega voor ons team. Je voegt iets toe! Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, flexibel, proactief, gericht op samenwerken en je kunt je vinden in de koers van onze school.

Jij bent
Je bent een fantastische aanvulling in het voortgezet onderwijs! Indien je nu nog werkzaam bent in het basisonderwijs en graag een nieuwe persoonlijke uitdaging zoekt, verbinding wil maken met oudere leerlingen of meer diversiteit in onderwijsbenaderingen zoekt dan ben je welkom op het Maarten van Rossem. Je brengt namelijk al een uitgebreide achtergrond in pedagogiek en didactiek met je mee. Je begrijpt hoe je een positieve en ondersteunende leeromgeving creëert die gericht in op de individuele behoeften van leerlingen. Deze vaardigheden zijn van onschatbare waarde in het omgaan met onze vmbo-leerlingen.

Als groepsleerkracht of avo-docent ben je het gewend om in te spelen op verschillende onderwijsbehoeften en differentieer je hierop. Je bent flexibel en past je makkelijk aan op onze leerlingen. Leerlingen hebben soms extra ondersteuning nodig of kunnen je uitdagen. Jij weet hier altijd relaxed mee om te gaan; leerlingen maken jou niet gek. Je hebt een bijzonder talent voor het opbouwen van een sterke band met jouw leerlingen en gaat de verbinding aan.

Over ons
Het Maarten van Rossem is een kleine school die volop in ontwikkeling is. Onze docenten kennen de leerlingen en als leerling ken je vrijwel alle docenten. Er is tussen de docenten en de leerlingen veel persoonlijk contact. Iedere dag werken wij met ons team hard om van betekenis te zijn voor onze leerlingen. Door goed onderwijs en begeleiding te verzorgen. Op een plek waar het leuk leren is en de praktijk centraal staat.

Waar veel culturen samenkomen en we vertrouwen hebben in elkaar en de talenten. Als wij ons ontwikkelen, doen onze leerlingen dat ook! Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een reguliere middelbare vmbo-school voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg, maar bieden ook vakken op de theoretische leerweg aan.

Met ongeveer 320 leerlingen werken onze docenten iedere dag met veel toewijding en passie aan de toekomst van onze leerlingen. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven. Onze kernwaarden? Diversiteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen verbinding en ondernemend!

Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://maartenvanrossem.nl/

“Omdat wij een kleine school zijn, kennen we onze leerlingen, weten we wat hen bezighoudt en hoe het met ze gaat.” Mirthe de Vrije, docent Nederlands en afdelingscoördinator onderbouw 

“Ik kan hier veel plezier maken met mijn vrienden en docenten.” Yunus

Wij bieden
Wij bieden jou per 1 augustus 2024 (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0.6-1.0 fte, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast.
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen

Je hebt affiniteit met onze vmbo-leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Je brengt een pabo-diploma en/of certificaat allround vmbo docent mee. Werk je nu in het (speciaal) basisonderwijs en ben je toe aan de volgende stap in het vmbo? We nodigen je van harte uit om te solliciteren.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Tim Henke, teamleider onderbouw. Je kunt hem bereiken door te mailen naar t.henke@maartenvanrossem.nl of te bellen naar 06 28 94 01 99. Let op! Stel uiterlijk vrijdag 26 april 2024 je vragen. Houd er rekening mee dat we in de meivakantie telefonisch en per mail beperkt bereikbaar zijn.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk zondag 12 mei 2024 a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Maarten van Rossem

Groningensingel 1235
6835 HZ Arnhem Netherlands 4

Groningensingel 1235 6835 HZ Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!