|

Vacature niet meer actief

Docent Aardrijkskunde

Vind jij het leuk om te vertellen over klimaatverandering en waarom een regio zoals Catalonië onafhankelijk wil worden? Dan ben jij misschien wel de docent voor ons team op Lyceum Elst! Benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben? Lees snel verder!

Jouw baan
Als docent aardrijkskunde ben jij degene die moeiteloos uitlegt hoe vulkanen werken, wat globalisering inhoudt en hoe we omgaan met klimaatverandering. Je hebt een schat aan kennis en weet die op een toegankelijke manier over te brengen op je leerlingen. En natuurlijk vergeet je niet even te peilen of iedereen goed meekomt. Je gaat lesgeven aan leerlingen van de mavo en onderbouwleerlingen van havo en vwo.

Maar jij bent niet de docent die zich beperkt tot het traditionele lesgeven. Jij houdt ervan om het anders aan te pakken! Stel je voor, je begint de dag met een les over wereldculturen. In plaats van traditionele presentaties, organiseer je een 'wereldculturen markt' in het klaslokaal. Elke leerling kiest een land en presenteert de unieke geografische kenmerken, cultuur en tradities aan hun klasgenoten. Zo leren ze niet alleen over aardrijkskunde, maar ook over de diversiteit van onze wereld.

Bij ons kun je rekenen op voldoende begeleiding en ondersteuning vanuit de vakgroep, zodat je vol vertrouwen kunt starten.

Jij bent...
Jij bent creatief, flexibel en zit vol ideeën. Je houdt ervan om buiten de gebaande paden te treden en vernieuwende lesmethoden toe te passen. Of het nu gaat om interactieve activiteiten of het gebruik van moderne technologie, jij staat altijd klaar om je leerlingen te verrassen en te inspireren.

Als docent ben je er ook persoonlijk voor je leerlingen. Ze zitten midden in hun puberteit en er gebeurt veel in hun leven. Je ondersteunt je leerlingen bij hun ontwikkeling. Bij jou kunnen ze altijd terecht!

Waarom werk ik op het Lyceum in Elst?

  • ‘Als je graag veel ontwikkelruimte wil krijgen en zelfstandig wilt werken zit je hier goed!
  • ‘Ik kan hier echt bezig zijn met de inhoud van mijn vak!’
  • ‘Eigen initiatief wordt gestimuleerd en gewaardeerd!’
  • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen’

Over ons
Lyceum Elst is een bruisende, groeiende, jonge school! Wat ons echt onderscheidt, is dat we veel ruimte geven voor eigen ideeën, creativiteit, ondernemerschap en initiatieven. En het mooiste? Onze schoolleiding gelooft in jou! Zij geven jou volop de ruimte en het vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven, want bij ons staat het resultaat voorop! Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://www.lyceumelst.nl/.

Wij bieden...
Wij bieden jou per 1 augustus 2024 (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,6 – 0,8 fte, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast.
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Je brengt een tweedegraads bevoegdheid aardrijkskunde met je mee.

Eerst even bellen? Dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen? Neem dan contact op met Wout Claessens, conrector, w.claessens@lyceumelst.nl, 0481-362920.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk zondag 12 mei a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Lyceum Elst

Auditorium 6
6661 TZ Elst Netherlands 4

Auditorium 6 6661 TZ Elst Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!