|

Vacature niet meer actief

Docent Lichamelijke Opvoeding

“Niets is leuker om leerlingen op verschillende niveaus les te mogen geven.” Dit zou zomaar een uitspraak van jou kunnen zijn dat ook nog eens werkelijkheid wordt. Op Lyceum Elst mag je met jouw energie iedere dag leerlingen uitdagen om hun fysieke grenzen op te zoeken. Kom jij schooljaar 2024-2025 ons sportieve team versterken? Dan nodigen wij jou van harte uit te solliciteren op deze bewegingsvolle baan. Welkom op Lyceum Elst!

Jouw baan
Iedere dag sta je met volle energie jouw leerlingen uit te dagen om fysieke grenzen op te zoeken. De dag begint vaak met het voorbereiden van lesplannen en materialen voor de lessen van die dag. Je legt de matten klaar, brengt de ringen naar beneden, zet de pionnen en ballen klaar om goed beslagen ten ijs te komen. Je houdt van een goede afwisseling qua sport. Zo houd jij je bijvoorbeeld bezig met voetbal, volleybal, basketbal, maar ook sporten als frisbee, gymnastiek en dans. Je demonstreert en laat leerlingen kennismaken met sporten waarvan ze die wellicht nog niet kenden. Hoe voer je een goede worp in worstelen uit of hoe demonsteer je de juiste slagtechniek bij honkbal? Je motiveert leerlingen en zorgt ervoor dat er klassikale en individuele instructies komen om de leerlingen op de juiste manier te laten sporten. Je let tegelijkertijd altijd op de veiligheid in jouw klas. Veiligheid staat altijd voorop! Alle materialen liggen veilig in de gymzaal en je zorgt door middel van praatje, plaatje, daadje dat oefeningen veilig worden uitgevoerd. Deze lessen verzorg je voornamelijk aan mavo-, havo- en vwo-leerlingen. Soms kunnen er wedstrijden of toernooien worden georganiseerd tussen verschillende klassen of scholen. Je helpt bij het organiseren van deze activiteiten. Binnen onze school hebben wij een on(der)wijs goed team aan begeleiders zitten voor nieuwe docenten. Voel je meer dan welkom op onze school!

Jij bent
Jij bent een bevlogen docent lichamelijke opvoeding en jouw energie voor sport en bewegen werkt aanstekelijk. Je bent creatief en flexibel en in staat om diverse lesmethoden toe te passen die aansluiten bij de verschillende leeftijdsgroepen. Met jouw open en energieke aanpak vergroot je de betrokkenheid van leerlingen en draag je bij aan een gezonde en actieve sfeer op Lyceum Elst. Geen sport is voor jou te gek. Je hebt duidelijke regels in jouw klas en zorgt voor een goed didactisch klimaat.

Waarom werk ik op het Lyceum in Elst?

  • ‘Als je graag veel ontwikkelruimte wil krijgen en zelfstandig wilt werken zit je hier goed!
  • ‘Ik kan hier echt bezig zijn met de inhoud van mijn vak!’
  • ‘Eigen initiatief wordt gestimuleerd en gewaardeerd!’
  • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen’

Over ons
Lyceum Elst is een bruisende, groeiende, jonge school! Wij zijn een kleinschalige, moderne school voor vwo, havo en mavo. Wat ons echt onderscheidt, is dat we veel ruimte geven voor eigen ideeën, creativiteit, ondernemerschap en initiatieven. En het mooiste? Onze schoolleiding gelooft in jou! Zij geven jou volop de ruimte en het vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven, want bij ons staat het resultaat voorop! Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://www.lyceumelst.nl/.

Wij bieden
Wij bieden jou per 1 augustus 2024 (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0.8-1.0 fte, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen

Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Je brengt een onderwijsbevoegdheid lichamelijke opvoeding met je mee.

Eerst even bellen? Dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen? Neem dan contact op met Wout Claessens, conrector Lyceum Elst. Je kunt Wout bereiken door een email te sturen naar w.claessens@lyceumelst.nl of te bellen naar 0481-362920.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk zondag 12 mei 2024 a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Lyceum Elst

Auditorium 6
6661 TZ Elst Netherlands 4

Auditorium 6 6661 TZ Elst Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!