|

Vacature niet meer actief

Docent Zorg & Welzijn (in opleiding)

Welkom bij Maarten van Rossem in Arnhem-Zuid! We zijn een gezellige vmbo-school waar we onze leerlingen echt laten ervaren wat leren is door gewoon te doen. Wil jij onze leerlingen meenemen in de wereld van zorg & welzijn, zowel in theorie als in de praktijk? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Lees snel verder!

Jouw baan
Als docent zorg & welzijn op het Maarten van Rossem ben jij een belangrijke spil. Je bereidt onze bovenbouw vmbo'ers voor op hun examens en op de grote wereld daarbuiten. Je doet meer dan alleen maar je kennis overbrengen. Je inspireert, motiveert en tilt onze leerlingen naar het juiste niveau. Of het nu gaat over uiterlijke verzorging, de gezondheidszorg, het welzijnswerk, of zelfs over huishoudelijke werkzaamheden, bedrijfsmatige facilitaire zaken of de etiketten van de horecawereld – jij hebt er alle antwoorden op.

Als docent vorm je onze leerlingen tot zelfverzekerde jongvolwassenen die klaar zijn om de wereld te veroveren. Het gaat niet alleen om het vergaren van kennis, maar ook om het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden voor het leven. Jij moedigt leerlingen aan om zichzelf te zijn, om leiderschap te tonen en om in zichzelf te geloven.

En weet je wat het mooie is? Onze leerlingen stromen bij ons succesvol uit richting gespecialiseerde opleidingen. Sommigen worden succesvolle IT'ers, anderen gaan aan de slag als elektricien, monteur, of lasser. En er zijn er ook die de stap zetten om een eigen onderneming te starten, zoals een kapsalon of restaurant. En als dat niet genoeg is, kiezen sommigen ervoor om zelfs docent te worden of te werken in de zorg voor ouderen of jongeren. Jij speelt een cruciale rol in het vormgeven van hun toekomst!

Jij bent...
Jij bent als docent zorg & welzijn onderdeel van een dynamisch klein docententeam, waardoor er een sterke onderlinge herkenbaarheid is en de communicatielijnen kort zijn. Jij gelooft in een hecht team van docenten die elkaar ondersteunen en uitdagen door middel van creativiteit en professionele groei. En als je ambitieus bent, dan ben je hier aan het juiste adres! Onze school biedt alle ruimte om je ambities waar te maken, zowel voor onze leerlingen als voor jou. Daarnaast ben je actief betrokken bij de ontwikkelingen binnen de school.

Over ons
Het Maarten van Rossem is een school die volop in ontwikkeling is. Iedere dag werken wij met ons team hard om van betekenis te zijn voor onze leerlingen. Door goed onderwijs en begeleiding te verzorgen op een plek waar het leuk leren is en de praktijk centraal staat. Waar veel culturen samenkomen en we vertrouwen hebben in elkaar en de talenten. Het Maarten van Rossem werkt samen met het Westeraam om deze doelen optimaal te bereiken. 

Als wij ons ontwikkelen, doen onze leerlingen dat ook! Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een reguliere middelbare vmbo school voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg, maar bieden ook vakken op de theoretische leerweg aan. 

Met ongeveer 350 leerlingen werken onze docenten iedere dag met veel toewijding en passie aan de toekomst van onze leerlingen. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven. Onze kernwaarden? Diversiteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbinding! 

Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://maartenvanrossem.nl/

De missie van onze docenten en leerlingen:

“In het restaurant zie je hoe superverantwoordelijk de leerlingen zich voelen voor de gasten die komen eten. Ik hoef ze eigenlijk niet eens meer te motiveren, dat zijn ze al!” Diana Hommes, docent Zorg & Welzijn

“Ik wil later actrice worden of iets met internetdesign gaan doen. Z&W sluit daar goed bij aan.” – Chayenne, leerling Maarten van Rossem

Wij bieden...
Wij bieden jou per 1 augustus 2024 een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,8 - 1 fte, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast.
  • Wil je minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt affiniteit met onze vmbo-leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Je brengt niet alleen een flinke dosis inspiratie en frisse lesmethoden mee, maar ook geduld en een actieve betrokkenheid bij het leerproces van jouw leerlingen. Je begeleidt hen nauwlettend en staat altijd klaar om hen te ondersteunen. Natuurlijk beschik je over een bevoegdheid in zorg & welzijn, of ben je hier bijna mee klaar.

Eerst even bellen? Dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen? Neem dan contact op met Ben Tutert, afdelingsleider bovenbouw, b.tutert@maartenvanrossem.nl, 06 52 68 45 87. Met het oog op de meivakantie willen we je vriendelijk verzoeken om bij eventuele vragen vóór vrijdag 26 april contact op te nemen.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk zondag 12 mei a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Maarten van Rossem

Groningensingel 1235
6835 HZ Arnhem Netherlands 4

Groningensingel 1235 6835 HZ Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!