Vacature niet meer actief

Onderwijsassistent op het Liemers College, locatie Landeweer, 0,3-0,5 FTE (vervanging)

De vacature

Vacature Onderwijsassistent op het Liemers College, locatie Landeweer, 0,3-0,5 FTE (vervanging)
Ben jij een enthousiaste en pro-actieve onderwijsassistent? Wil jij graag onze docenten ondersteunen en leerlingen assisteren in de mediatheek en in de lokalen? Heb jij affiniteit met onze vmbo-leerlingen? Ga dan aan de slag op het Liemers College, locatie Landeweer!

WAT GA JE DOEN?
Assisteren! Dit doe jij op een motiverende en daadkrachtige wijze. Je bent pro-actief als het gaat om contact met leerlingen en docenten. Je bent iemand die ziet dat er werk is, en pakt dit uit jezelf op. Je begeleidt in overleg en afstemming met onze docenten individuele leerlingen en groepen leerlingen. Je bent flexibel en het geeft jou energie om meerdere taken naast elkaar te verrichten. In hectische situaties weet jij goed de prioriteiten te stellen en blijf je altijd rustig. Je bent een teamspeler en ook bereid om licht administratieve werkzaamheden te verrichten wanneer dat nodig is. Jij herkent jezelf in de woorden: stevige persoonlijkheid, duidelijk, grenzen aan kunnen geven, openheid, relativeren en humor.
Je werkt 2 a 3 dagen per dagen per week van 08:00 tot ongeveer 16:00 uur.

Waarom werk ik op het Liemers College, locatie Landeweer?
‘Ik ben hier gaan werken, omdat ik houd van deze doelgroep. De directheid en openheid van de leerlingen maakt het heerlijk om met deze groep te werken. We werken hard en we werken echt samen aan onze gezamenlijke doelen. Samenwerken is een must in onze school!’

OVER ONS
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. We zijn een grote school, maar door de 4 locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, óók voor onze docenten! Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze locatie kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Openheid, reflectief en humor.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 15 augustus 2019 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.
  • Je krijgt een contract van 15 augustus 2019 tot en met 31 december 2019 voor 0,3-0,5 FTE. Bij goed functioneren kan dit verlengd worden tot 1 mei 2020.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 5 of 6. Het salaris bedraagt dan minimaal € 1.811,00 en maximaal € 2.710,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, te kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere onderwijsassistenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Je bent in bezit van een MBO opleiding tot onderwijsassistent. Heb je ervaring (werk of stage) in het voortgezet onderwijs dan is dat zeker een pre! Verder vinden wij het heel belangrijk dat je affiniteit hebt met onze vmbo-leerlingen.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en de locatie Landeweer van het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl. Onze school is de komende periode gesloten waardoor we jou, wanneer je vragen hebt, niet te woord kunnen staan. Solliciteren kan wel gewoon via Meesterbaan tot en met 11 augustus 2019. Voor vragen kun je mailen naar Hanneke Benjamins, onderwijsdirecteur. Hanneke is te bereiken via h.benajamins@liemerscollege.nl en zal vanaf 19 augustus reageren.

Wij wensen je een mooie zomer toe!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Zevenaar

Postbus 412

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!