Vacature niet meer actief

Docent Natuur-Scheikunde en Techniek (NST) 2e graad op diverse scholen van Quadraam 0,4- 0,7 FTE (regulier)

De vacature

VACATURE DOCENT NATUUR-SCHEIKUNDE EN TECHNIEK (NST) 2e GRAAD OP DIVERSE SCHOLEN VAN QUADRAAM 0,4- 0,7 FTE (REGULIER- QUADRAAM BREED) TIJDELIJK OF DIRECT VAST

Lijkt het je interessant om op verschillende scholen van Quadraam te kunnen werken? Of werk je al op een van onze scholen en wil je graag tijdelijk je uren uitbreiden? Dat kan! Lees snel verder. Jouw toekomst start hier!

WAT GA JE DOEN?
NST lessen geven! De komende tijd werk je in ieder geval op het Liemers college in Zevenaar en/of het Candea college in Duiven, tot onze collega terug is. En daarna? Dan ga je aan de slag op een van de andere 14 middelbare scholen van Quadraam. Keuze genoeg!

Lesgeven doe jij op een enthousiaste en motiverende manier. Je weet onze leerlingen te boeien. Ook daag je ze uit, en bied jij volop ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en je past je werkvormen daarop aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, pro-actief, teamspeler, stevige persoonlijkheid, inspireren & motiveren.

Waarom werk ik op een van de scholen van Quadraam, de Gelderse Onderwijsgroep?
‘Ik kan mij hier breed ontwikkelen! Ik ben begonnen op een vmbo-school in de Liemers en werk nu op een havo-vwo school in Arnhem- Noord. De diversiteit van de verschillende scholen spreekt mij erg aan’.

OVER ONS
Wij zijn Quadraam! Met ruim 1.500 professionals werken wij iedere dag aan de toekomst van onze leerlingen. De diversiteit aan scholen maakt Quadraam een aantrekkelijk werkgever. Want of jij nu graag werkt op een reguliere school, internationale school of het Montessori, Quadraam biedt het. Ook krijg je bij ons talloze mogelijkheden om jouw talenten te ontplooien. Denk aan goede begeleiding wanneer je bij ons start, ruimte om jouw vak zelf vorm te geven, innovatielaboratoria, netwerken en het volgen van masterclasses en workshops.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 15 augustus 2019 (of een andere startdaum, in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.
  • Een tijdelijk dienstverband voor 0,4- 0,7 FTE, of uitbreiding met tijdelijke uren op je huidige contract. En heb je nu een vast contract? Dan is direct starten met een vast contract absoluut bespreekbaar!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald als docent in LB of LC. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.747,00 en maximaal € 4.878,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, te kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten NST of Techniek! Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar een ondernemende en flexibele docenten. Uiteraard ben je in bezit van een 1e of 2e graads bevoegdheid. Verder vinden wij het heel belangrijk dat je open staat om op verschillende scholen van Quadraam ingezet te worden.

KENNISMAKEN EN SOLLICITEREN!
Meer informatie over Quadraam en de verschillende scholen lees je op www.quadraam.nl en werkenbijquadraam.nl. Onze scholen zijn de komende periode gesloten waardoor we jou, wanneer je vragen hebt, niet te woord kunnen staan. Solliciteren kan wel gewoon via Meesterbaan tot en met 30 augustus 2019. Geef bij je sollicitatie ook aan hoeveel uren je wilt werken en op welke scholen. Heb je verder nog vragen? Neem dan contact op met Marieke de Wildt, 0645641694 (appen mag ook) of per mail: m.dewildt@quadraam.nl.

Wij wensen je nog een fijne zomer toe!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Duiven

Postbus 7

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!