|

Docent Drama

Ben jij een enthousiaste dramadocent die moeiteloos de show steelt en die van elke les een hoofdrol weet te maken? Als je graag acteert en weet hoe je elke les tot een dramatisch hoogtepunt brengt, solliciteer dan bij het Liemers College in Zevenaar!

Jouw baan
Bij het vak drama gaan onze leerlingen thema's uitbeelden en naspelen, zoals situaties uit het dagelijks leven. Het vak omvat ook theatraal acteer- en muziekwerk, waarin jij als docent je creativiteit volledig kwijt kunt. Je geeft les aan onze mavo-onderbouw op locatie Zonegge.

Jij geeft les op een enthousiaste manier en stimuleert jouw leerlingen om hun talenten verder te ontwikkelen. Het zit in jouw aard om te begrijpen wat onze leerlingen nodig hebben. Jij biedt maatwerk en past daar waar nodig je werkvormen aan.

Jij bent
Met jouw passie lever je een bijdrage aan de kwaliteit en de eigenheid van de lessen. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige, energieke collega. Je vindt het leuk om nieuw lesmateriaal te ontwikkelen en te delen met je sectie. Jij herkent jezelf in de volgende eigenschappen: enthousiast, teamspeler, proactief, zelfstandig, accuraat, stressbestendig, flexibel en vakinhoudelijk/pedagogisch sterk. Als docent help je leerlingen bij het vergroten van hun zelfvertrouwen door ze te leren presenteren en effectief samen te werken.

Over ons
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over vier locaties in Zevenaar en Didam. We zijn een grote school, maar door de vier locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s!

De locatie Zonegge is een kleine en overzichtelijke locatie. Hoewel het gebouw groot lijkt, zitten we hier met niet eens zo heel veel leerlingen. Het voordeel is dat de leerlingen elkaar kennen én dat onze docenten de leerlingen kennen. Zonegge is een gewone locatie, met bijzondere dingen. Zo kun je bijvoorbeeld op Zonegge kiezen tussen mavo (ook wel vmbo-t genoemd) of mavoberoepsgericht

Linde: “Ik vind deze school zo fijn, omdat je door iedere docent wordt geholpen. En ook als je in de eerste zit dan kun je aan iedereen hulp vragen, bijvoorbeeld als je niet weet in welk lokaal je moet zijn.” – locatie Zonegge

Gewoon bijzonder
Eén coach | vervroegd examen | 7de vak mogelijk | mavo en mavo-beroepsgericht – locatie Zonegge

Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek zeker onze site voor meer informatie: www.liemerscollege.nl

Wij bieden
Wij bieden jou per 1 augustus 2024 (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0.25 fte. Bevalt het van beide kanten goed en is er formatie? Dan is verlenging zeker bespreekbaar!
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • Je krijgt een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Je krijgt de beschikking over een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband, dat je naar wens kunt inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen

Je hebt affiniteit met onze mavoleerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Je hebt een lesbevoegdheid drama.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Neem dan contact op met Johan Veenstra (onderwijsdirecteur Zonegge en Agora a.i.). Je kunt hem bereiken door te bellen naar 0316-58 38 00 of te mailen naar j.veenstra@liemerscollege.nl.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk zondag 23 juni 2024 a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze nieuwe collega’s om vóór indiensttreding een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben en of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Solliciteer nu!
Deadline
zondag 23 juni 2024
Contactpersoon
Johan Veenstra
De recruiter van deze functie is
Leonieke Heskes
School
Liemers College
Functie
Drama
Soort onderwijs
MAVO
Opleidingsniveau
2e graads
Salaris en Schaal
€ 3.301 - € 5.030 (LB)
FTE
0,2 FTE, 0,3 FTE

Deel deze vacature

Waar kom je te werken?

Liemers College

Zevenaar
Netherlands 1

Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!