|

Functioneel Applicatiebeheerder Microsoft 365

Ben jij een gedreven ICT professional met een passie voor Microsoft 365? Wil jij graag een cruciale rol spelen en onze IT omgeving verder ontwikkelen en verbeteren? Dan bieden wij de perfecte rol voor jou!

Als Applicatiebeheerder 365 bij Quadraam ben je meer dan een probleemoplosser. Jij bent de innovator die onze Microsoft 365-omgeving naar een hoger niveau tilt. Met jouw scherpe inzicht en technische vaardigheden optimaliseer je onze digitale werkplek voor álle gebruikers. Samen met het centrale IT-team in Duiven en de ICT-Systeembeheerders op onze 14 scholen ben je de drijvende kracht achter een vlekkeloze implementatie, onderhoud en continue verbetering van Microsoft 365. Je bent niet alleen een kei in het oplossen van technische issues. Je bent ook een gedreven trainer die gebruikers en collega's wegwijs maakt in de mogelijkheden van Microsoft 365. Met oog voor detail stel je helder beleid en standaarden op. En je begeleidt diverse stakeholders om iedereen optimaal te laten profiteren van onze Microsoft 365-omgeving. Zo zorg je ervoor dat de digitale fundamenten van Quadraam stevig verankerd zijn.

Jouw belangrijkste taken:

 • Je neemt deel aan overleg met het ICT-team en ICT-Systeembeheerders van de 14 Quadraam scholen om digitale uitdagingen aan te pakken en optimalisaties voor de Microsoft 365-omgeving voor te stellen;
 • Beleidsregels technisch en functioneel implementeren in de backend van Microsoft 365 (Identity en Access Management, beveiligingsinstellingen, e-mailbeleid, compliance regels);
 • Beheerders- en gebruikersdocumentatie creëren voor een efficiënte workflow;
 • Rapporten genereren over de Microsoft 365-toepassingen en met verbetervoorstellen komen (data-analyse).

Over ons
De Gelderse onderwijsgroep Quadraam is één van de grotere onderwijsbesturen van Nederland. Met 1600 medewerkers bieden wij aan 12.500 leerlingen onderwijs op 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, De Liemers en Overbetuwe. Onze scholen hebben een gedeelde ambitie: grenzeloos leren. Ons ICT-Team in Duiven bestaat uit 7 collega’s. Daarnaast verzorgen 12 ICT-Systeembeheerders continue support op de scholen met ondersteuning van ICT-Innovatoren en adviseurs.

Wij bieden

 • Wij bieden jou per direct een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, volgens de cao vo;
 • Je ontvangt een jaarcontract voor 1 fte, met de intentie deze na 1 jaar om te zetten naar vast;
 • Wil je minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact;
 • Hybride werken behoort ook tot de mogelijkheden;
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 9. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.031, - en maximaal € 4.580, - bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband);
 • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Vrij tijdens de schoolvakanties (ruim 10 weken!);
 • Laptop en telefoon krijg je van ons;
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten;
 • De mogelijkheid om aanvullende trainingen en opleidingen gericht op jouw vakgebied te volgen.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen

Om deze rol succesvol te vervullen beschik jij natuurlijk over aantoonbare ervaring in het functioneel beheer van Microsoft 365-applicaties (SharePoint, Teams), inclusief dagelijkse beheertaken en implementatie van nieuwe functionaliteiten.

Verder bied jij:

 • Het vermogen om gebruikersbehoeften te begrijpen en om te zetten in praktische oplossingen binnen Microsoft 365.
 • Een sterk probleemoplossend vermogen en het vermogen om snel te schakelen tussen taken.
 • Een proactieve en resultaatgerichte houding met focus op klanttevredenheid.
 • Sterke communicatieve en adviesvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk (in het Nederlands).
 • Bij voorkeur ervaring met projectmatig werken en kennis van ITIL-processen, securitymethodieken, AVG-richtlijnen, het Normenkader IBP en de vertaling hiervan naar wijzigingsbeheer.
 • Om jouw baan als functioneel applicatiebeheerder zo goed mogelijk uit te voeren vragen wij minimaal een hbo werk- en denkniveau richting IT of vergelijkbaar.
 • Je hebt de ambitie om aanvullende certificeringen en trainingen te volgen en te behalen om je vaardigheden en kennis verder te verbeteren.

Solliciteer

Wil je meer weten over Quadraam of over deze functie? Neem dan contact op met Gerard Lodder, manager ICT. Gerard is bereikbaar op: 06-38328789 of per mail: g.lodder@quadraam.nl.

Wil je direct reageren?

Verras ons dan met jouw sollicitatie en kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 23 juni 2024 a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek. Deze zullen plaats vinden in de week van 24 juni.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past, bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu!
Deadline
zondag 23 juni 2024
Contactpersoon
Gerard Lodder
De recruiter van deze functie is
Leonieke Heskes
School
CBQ Quadraam
Functie
Applicatiebeheerder
Opleidingsniveau
HBO
Salaris en Schaal
€ 3.031 - € 4.580 (Schaal 9)
FTE
1,0 FTE

Deel deze vacature

Waar kom je te werken?

Centraal Bureau Quadraam (CBQ)

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!