|

Vacature niet meer actief

Docent Engels

Wil je als docent Engels op een unieke school werken met veel sportieve leerlingen? Welkom op het Beekdal Lyceum! Leerlingen kunnen in hun eigen tempo doorstromen naar het niveau dat het beste bij hen past. Wil jij hierin het verschil maken voor het vak Engels? Sluit je dan aan bij ons team en draag bij aan de groei en ontwikkeling van onze ambitieuze leerlingen.

Jouw baan
Als docent Engels heb je de gelegenheid om op maat gemaakte lessen aan te bieden, waarbij je rekening houdt met de specifieke behoeften van al je leerlingen, inclusief die van topsporters. De uitdaging van deze lessen zit in het vinden van de juiste balans tussen het bieden van voldoende uitdaging en het creëren van flexibiliteit. Dit houdt in dat je als docent bereid moet zijn om verschillende lesmethoden en benaderingen toe te passen om ervoor te zorgen dat elke leerling kan stralen in de Engelse taal en cultuur. De uitdaging ligt erin om woordenschat en grammatica op een interactieve en praktische manier over te brengen. Jij kunt dit als geen ander, omdat je precies weet wat jouw leerlingen nodig hebben.

Jij bent
Als docent Engels beheers je de Engelse taal perfect. Je kunt duidelijk en met structuur lesgeven. Hierdoor creëer je een goed didactisch leerklimaat. Je motiveert onze enthousiaste leerlingen door de Engelse taal af te stemmen op de behoeften en interesses van onze leerlingen. Het liefst verzorg je lessen aan onderbouwleerlingen van het havo en vwo, want dat ga je bij ons op het Beekdal Lyceum doen! Een aantal topsportleerlingen krijgt bij ons maatwerklessen aangeboden. Naast jouw klassikale lessen kan het dus voorkomen dat je ook individuele maatwerklessen verzorgt.

Over ons
Het Beekdal Lyceum is één van de vijf TeamNL-scholen in Nederland én een Dans- en Muziekschool. Onze unieke leerlingen volgen een sport- of cultuurprofiel op onze unieke middelbare school in Arnhem-Noord. In het groen, met heuvels én een eigen beek, Beekdal dus. We hebben binnen onze school een opleiding voor topsporters en topdansers. We hebben hoge verwachtingen van onze leerlingen en van elkaar! Collega’s werken graag bij ons en er heerst een goede sfeer.

Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een middelbare school voor havo, vwo met een 2-jarige brugperiode. Wat ons kenmerkt? Dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven.

Van onze directie krijg jij alle vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk doe je dit wel binnen de schoolbrede kaders. Wanneer je bij ons begint, kun je rekenen op begeleiding vanuit de sectie en de docentbegeleiders. Zo zorgen wij voor een goede start! Wil je alvast een voorproefje en meer informatie over onze school? Kijk dan op onze website: http://www.beekdallyceum.nl

Wat zeggen onze collega’s over onze school:

“De deuren staan hier altijd open. Ik ervaar hierdoor geen hiërarchie”

Omdat sommige van onze leerlingen topsporter zijn, wordt er meer flexibiliteit van mij gevraagd. Dit bevalt mij erg goed”

“Wij werken op een van de mooiste plekken in Arnhem-Noord, tussen de heuvels en het groen!”

Wij bieden
Wij bieden jou per 1 augustus 2024 (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0.6 tot 0.8 fte, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast.
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen

Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Je hebt een tweedegraads lerarenopleiding Engels afgerond en je hebt relevante werkervaring.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Jan-Erik Nijenhuis, afdelingsleider havo bovenbouw. Je kunt hem bereiken door te mailen naar je.nijenhuis@beekdallyceum.nl of te bellen naar 026-320 98 20.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk zondag 16 juni 2024 a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Beekdal Lyceum

Bernhardlaan 49
6824 LE Arnhem Netherlands 4

Bernhardlaan 49 6824 LE Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!