|

Onderwijsassistent

Wil jij een belangrijke rol spelen in het begeleiden van leerlingen en het eigen maken van de Nederlandse taal? Dan is de functie van onderwijsassistent op het ISK (Internationale Schakelklassen) in Arnhem echt iets voor jou! Hier is geen dag hetzelfde. Wil je écht het verschil maken bij onze leerlingen, of dit nu gaat om taalontwikkeling of het laten groeien van hun zelfvertrouwen? Sluit je aan bij ons prettige team en draag bij aan de groei van onze leerlingen.

Jouw baan
Als onderwijsassistent op de Internationale Schakelklas (ISK) in Arnhem, locatie Zuid, bied je persoonlijke begeleiding en instructie aan leerlingen. Dit kan zowel individueel als in kleine groepen zijn, bijvoorbeeld bij praktische opdrachten of zelfstudie. Je creëert een veilige en vertrouwde omgeving waar leerlingen zich thuis voelen. Gezien de uiteenlopende achtergronden van de leerlingen, komt het soms voor dat zij worstelen met hun emoties. Jij hebt begrip en geduld hiervoor, en weet precies wanneer een leerling extra aandacht nodig heeft. Daarnaast zorg je ervoor dat alle materialen en lessen goed voorbereid zijn. Ook verricht je administratieve taken, zoals het bijhouden van testresultaten en leerlinggegevens. Dit alles doe je in nauwe samenwerking met de docenten, waarbij jullie gezamenlijk als een hecht team functioneren, wat duidelijk merkbaar is voor de leerlingen en elkaar.

Jij bent...
Als onderwijsassistent speel je een grote rol in het bevorderen en ondersteunen van een positief leerklimaat voor je leerlingen. Bij ISK Arnhem vragen we je om na te gaan of je jezelf herkent in de volgende competenties:

• Geduld: Bij ISK Arnhem werk je met diverse groepen leerlingen van verschillende nationaliteiten en achtergronden. Geduld is van belang bij zowel individuele begeleiding als ondersteuning van de gehele klas.

• Empathisch vermogen: Het is belangrijk om je in te leven in de situatie van de leerlingen. Ze kunnen zowel uitdagingen ervaren met de lesstof als met het aanpassen aan een (nieuwe) omgeving.

• Flexibiliteit: Als onderwijsassistent moet je je snel kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden, lesplannen en de behoeften van de leerlingen.

• Communicatieve vaardigheden: Zowel verbale als non-verbale communicatie zijn binnen ISK Arnhem van groot belang. Je communiceert op een positieve manier met docenten en leerlingen en zorgt voor een goede sfeer in de klas. Je wisselt informatie uit over werkwijzen en voortgang van werkzaamheden en ondersteunt leerlingen waar nodig.

• Voorbereidende ondersteuning: Je weet dat een goede voorbereiding cruciaal is. Je zorgt ervoor dat lesmaterialen gereed zijn en biedt proactief ondersteuning aan de docent.

Over ons
De internationale schakelklas Arnhem (ISK Arnhem) is een school voor leerlingen van 12 tot 16 jaar die korter dan 2 jaar in Nederland wonen. Met 45 verschillende nationaliteiten is de ISK een kleurrijke en dynamische school.

Onze docenten en onderwijsondersteunend persoon die er zitten zijn ervaren, vriendelijk en enthousiast. Allen hebben dezelfde passie met deze doelgroep. Je werkt nauw samen met een klein team waar veel enthousiasme uitkomt. Onze collega’s werken iedere dag met veel energie en plezier op een van onze twee locaties in Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid.

Wil je een indruk krijgen van onze school? Bezoek onze website: https://iskarnhem.nl/ of maak een afspraak voor een kennismaking.

Wij bieden
Wij bieden jou per 1 augustus 2024 een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

  • Je ontvangt een tijdelijk contract voor 0.7 fte tot en met 31 juli 2025.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 5. Je salaris bedraagt dan minimaal €2.177,- en maximaal €3.110,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen
Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Je brengt een mbo-diploma onderwijsassistent en/of relevante ervaring mee. Daarnaast werk je graag met anderstalige leerlingen die je begeleidt met de pedagogiek en het beheersen van de Nederlandse taal. Als onderwijsassistent binnen het ISK ben je zeer geduldig, zorg je voor vertrouwen bij de leerlingen en werk je in graag samen in een klein team.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Dirk van Oosteren. Je kunt hem bereiken door te mailen naar d.vanoosteren@isk-arnhem.nl.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk vrijdag 21 juni 2024 a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek. De gesprekken vinden plaats op donderdag 27 juni 2024.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Solliciteer nu!
Deadline
vrijdag 21 juni 2024
Contactpersoon
Dirk van Oosteren
De recruiter van deze functie is
Leonieke Heskes
School
ISK Arnhem
Functie
Onderwijsassistent
Soort onderwijs
ISK
Opleidingsniveau
MBO
Salaris en Schaal
€ 2.177 - € 3.110 (Schaal 5)
FTE
0,7 FTE

Deel deze vacature

Waar kom je te werken?

ISK Arnhem

Thomas A Kempislaan 82
6822 LS Arnhem Netherlands 4

Thomas A Kempislaan 82 6822 LS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!