|

Ondersteuningscoördinator/orthopedagoog

Wil jij aan de slag als ondersteuningscoördinator op onze havo/ vwo in Zevenaar? Heb je een hart voor onderwijs en wil je positieve impact maken in het leven van jonge mensen? Dan is deze vacature bij Liemers College, locatie Heerenmäten in Zevenaar, echt iets voor jou!

Jouw baan
Je hebt een belangrijke rol in het coördineren van de ondersteuning binnen de locatie Heerenmäten en bent eindverantwoordelijk voor de inhoud van de begeleidingstrajecten. Dit doe je door advies en ondersteuning te bieden aan onze leerlingen en werk je nauw samen met de trajectgroepbegeleider, RT'er en schoolmaatschappelijk werker. Ook stem jij af met ouders/verzorgers, docenten en het MT waarbij jij adviseert en confronteert daar waar nodig is. Verder ben je betrokken bij thema’s als beleidsvorming, verzuim en het pedagogisch klimaat. Waarnaast je je bezighoudt met het schrijven van OPP’s en het aanvragen en schrijven van TLV’s. Je vergadert regelmatig met het ondersteuningsteam en houd contact met de samenwerkingspartners. In voorkomende gevallen ben je het aanspreekpunt voor externe organisaties als gemeenten en organisaties voor jeugdzorg en neem je deel in externe overleggen.

Jij bent
Van nature denk en werk je vanuit oplossingen en je weet als geen ander de leerlingen op een positieve manier te benaderen. Met geduld en humor weet jij jouw team te inspireren en komen collega’s en leerlingen graag naar jou toe. Jouw pedagogische en didactische vaardigheden zijn zeer goed ontwikkeld en je bent organisatorisch sterk.

Over ons
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over vier locaties in Zevenaar en valt onder de scholengroep Quadraam. We vormen een gemeenschap waarin we leerlingen inspireren om te groeien, te leren en hun talenten te ontwikkelen. Onze kernwaarde? Openheid, reflectief en humor.

Bij ons krijg je volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Onze visie is dan ook: “Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden.” Dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s!

"Ik ben hier gaan werken omdat ik houd van deze doelgroep. De directheid en openheid van de leerlingen maakt het heerlijk om met deze groep te werken. We werken hard en we werken echt samen aan onze gezamenlijke doelen. Samenwerken is een must in onze school!"

Wij bieden...
Wegens vertrek van onze collega bieden wij jou per 1 december 2024 (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo. Eventueel eerder starten is ook mogelijk!

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,8 fte, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast. Aantal uren per week zijn bespreekbaar.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 10. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je beschikt over een relevante hbo-opleiding zoals pedagogiek of toegepaste psychologie of je bent een universitair opgeleide gedragswetenschapper (orthopedagogiek, psychologie). Omdat je aan het werk gaat op onze havo/vwo-locatie is ervaring met deze doelgroep en kennis van gedrag- en leerproblematiek bij deze groep leerlingen zeker een pre. Bij voorkeur heb je ervaring met leidinggeven en coördineren.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig? Mooi! Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst even bellen of appen? Dat kan met Babette van Weelden, onderwijsdirecteur locatie Heerenmäten. Babette is bereikbaar op 06-47488776 of per mail: b.vanweelden@liemerscollege.nl. Ook via onze socials en website kun je een goede indruk krijgen van onze school.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk zondag 23 juni a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Solliciteer nu!
Deadline
zondag 23 juni 2024
Contactpersoon
Babette van Weelden
De recruiter van deze functie is
Esmee Hoksbergen
School
Liemers College Heerenmaten
Functie
Ondersteuningscoordinator
Opleidingsniveau
HBO, WO
Salaris en Schaal
€ 3.031 - € 5.030 (Schaal 10)
FTE
0,9 FTE, 0,8 FTE, 0,7 FTE

Deel deze vacature

Waar kom je te werken?

Liemers HE algemeen

Heerenmäten 6
6904 GZ Zevenaar Netherlands 4

Heerenmäten 6 6904 GZ Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!