|

Vacature niet meer actief

Docent Drama/Theater/Artist Educator

Ben je gepassioneerd over theater en wil je graag je creativiteit en kennis delen met onze leerlingen? Zie je jezelf al samen met een enthousiaste groep leerlingen werken aan een spetterende theatervoorstelling? Kom dan werken bij het Beekdal Lyceum in Arnhem! Ontdek meer!

Jouw baan
Als docent drama/theater/artist educator bij het Beekdal Lyceum sta je midden in de creatieve wereld van onze leerlingen. Je geeft dramalessen aan de onder- en bovenbouwklassen van onze sport- en cultuurprofielen. Maar dat is nog niet alles! Jij bent een spil in onze bruisende school.

Je bent volop in actie tijdens de Beekdagen, waar je samen met leerlingen en collega's werkt aan projecten of op excursie gaat. Jij speelt hierin een belangrijke rol, waarbij je jouw creativiteit en organisatietalent volledig benut.

Daarnaast draag je bij aan de voortdurende ontwikkeling van ons cultuurprofiel. Je ontwikkelt nieuw lesmateriaal en projecten om onze leerlingen te inspireren en te motiveren. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een muziek-theater-voorstelling waarin jouw leerlingen schitteren op het podium.

Jij bent…
Jij bent pedagogisch sterk en weet onze leerlingen te boeien en te begeleiden. Creativiteit stroomt door jouw aderen en je weet elke les op een verrassende manier vorm te geven. Samenwerken doe je met plezier, zowel met je collega’s als met onze leerlingen en je draagt met trots het cultuurprofiel van onze school uit. Met een gezonde dosis humor houd je de sfeer luchtig en positief.

Over ons
Beekdal is één van de vijf TeamNL- scholen in Nederland en een DansMuziek- school. Een unieke school, met unieke leerlingen op een unieke plek in Arnhem. We zijn volop bezig met nadenken over hoe ons onderwijs van de toekomst eruit zal zien. Schoolbreed door ontwikkelen van ons sport- en cultuurprofiel is één van de doelstellingen. Wat goed is nog beter maken en verder uitrollen. Laten zien wat we doen en leren van elkaar. Zo worden we nog beter en garanderen we de beste kwaliteit voor ons leerlingen.

Het Beekdal Lyceum -onderdeel van Quadraam- is een bijzondere middelbare school met 1200 leerlingen op een van de allermooiste locaties in Arnhem-Noord. In het groen, met heuvels én een eigen beek, Beekdal dus. Onze leerlingen volgen een sport- of cultuurprofiel en een verlengde brugperiode. We hebben hoge verwachtingen van onze leerlingen en van elkaar! Collega’s werken graag bij ons en er heerst een goede sfeer.

Bij het Beekdal Lyceum hechten we veel waarde aan begeleiding en groei. Daarom bieden we een uitgebreide inductiefase voor startende docenten. Je krijgt ondersteuning van docentcoaches, de sectie en de leerlingcoördinatoren, zodat je je snel thuis voelt en je talenten optimaal kunt inzetten.

Wil je een indruk krijgen van onze school? Volg ons op Instagram, YouTube, Facebook. Bezoek onze site: Beekdal Lyceum - Havo en vwo-school in Arnhem of maak een afspraak voor een rondleiding!

Wij bieden...
Wij bieden jou per 1 augustus 2024 een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,3 – 0,6 fte, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Je brengt een bevoegdheid drama met je mee. Heb je al enige jaren werkervaring als docent drama? Dan is dat een pre.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Neem dan contact op met Tamara Hut-Saltik, afdelingsleider leerjaar 1 en 2, 06 50 55 52 02, t.hut-saltik@beekdallyceum.nl.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk donderdag 13 juni a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek. De gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 17 juni. Noteer je dit alvast met potlood in je agenda?

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Beekdal Lyceum

Bernhardlaan 49
6824 LE Arnhem Netherlands 4

Bernhardlaan 49 6824 LE Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!