Vacature niet meer actief

Ervaren en zelfstandig administratieve collega (tijdelijk)

De vacature

Geef mij de inlog van de computer maar, ik regel die administratie wel!

Past dit bij jou?

Ben jij een ervaren administratie held(-in) en pak jij graag de regie?
Krijg jij energie van alles regelen, druk bezig zijn, aanpakken en organiseren?

Wij zoeken een energieke en communicatieve sterke collega die onze collega op de administratie de komende periode 2,5 tot 3 dagen per week wil ondersteunen. Je kunt aan de slag op basis van een tijdelijke overeenkomst, maar we staan ook zeker open voor zelfstandigen.

Meer weten over onze school?
Neem dan contact op met Marieke Peppelman, directeur. Marieke is te bereiken op 026-320 2860 of m.peppelman@quadraam.nl. Ook kun je contact opnemen met Marieke de Wildt, m.dewildt@quadraam.nl.

Spreekt deze klus jou aan?
Stuur dan je CV en korte motivatie via Meesterbaan naar ons door. De vacature staat open tot en met 22 augustus 2019. Ontvangen we overweldigend veel reacties? Dan sluiten we vacature mogelijk eerder.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Groningensingel 1235

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!