|

Groepsdocent – diverse vakken

Ben jij klaar voor de leukste uitdaging in het onderwijs? Het vmbo is waar het gebeurt! Bij ons op 't Venster werk je met enthousiaste leerlingen die elke dag vol nieuwsgierigheid nieuwe dingen willen ontdekken. Ben jij de groepsdocent die hen kan prikkelen? Lees dan snel verder!

Jouw baan
Wist je dat het vmbo het allerleukste onderwijs biedt? Bij ons werk je met enthousiaste leerlingen die elke dag nieuwe dingen ontdekken. Ze zijn nieuwsgierig, energiek en staan open voor jouw creatieve aanpak!

Als groepsdocent ga je onze vmbo-leerlingen niet alleen inspireren en begeleiden, maar ook jouw enthousiasme voor het onderwijs en jouw pedagogische talenten volop inzetten. In jouw rol draait alles om het overbrengen van belangrijke vakken die bijdragen aan de algemene ontwikkeling van leerlingen, waaronder ook wiskunde/rekenlessen.

De nadruk ligt niet alleen op vakinhoudelijk lesgeven, maar vooral ook op jouw pedagogische rol. Je bent een mentor en coach voor onze leerlingen, waarbij je niet alleen kennis overdraagt maar ook hun persoonlijke ontwikkeling stimuleert. Je staat zij aan zij met hen, helpt hen groeien, motiveert en ondersteunt ze, zowel in de klas als daarbuiten.

Jij bent...
Je bent een creatieve duizendpoot in de klas: van het bedenken van projecten tot het begeleiden van groepsdiscussies en individuele leertrajecten. Je brengt niet alleen kennis over, maar motiveert leerlingen om hun grenzen te verleggen. Jouw hart voor het onderwijs en jouw pedagogische talenten maken jou een waardevolle coach voor onze leerlingen.

Samen met gedreven collega's, die net zo enthousiast zijn over het vmbo-onderwijs als jij, vorm je een hecht team. Elke dag staan jullie klaar om het beste uit elke leerling te halen en hen te ondersteunen in hun persoonlijke groei.

Over ons
Vmbo ’t Venster is een prachtige school, gelegen in Arnhem-Noord. Wij zijn onderdeel van Quadraam; de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in en rondom Arnhem.

“In een veilige leeromgeving waar we elkaar zien, komt iedereen tot bloei”

Dat is de visie van ’t Venster: we zien de leerlingen en hun talenten. We dagen jou en leerlingen uit doelen te stellen. We vinden het belangrijk dat je trots kunt zijn op wie je bent en wat je van elkaar leert. Op onze school komen leerlingen met basis-, kader- of theoretische leerweg/mavo-advies. Onze school is ook dé school voor de topsporter! Wij zijn één van de dertig scholen in Nederland met een officiële erkenning als Topsport Talentschool. Onze topsportleerlingen kunnen studie en sport goed combineren omdat wij extra faciliteiten bieden.

Wij bieden...
Wij bieden jou per het nieuwe schooljaar een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,4 - 1 fte, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast.
  • Wil je minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Je hebt een pabo-bevoegdheid, bent tweedegraads docent wiskunde (in opleiding), of je bent bereid je vmbo-lesbevoegdheid te halen. Ook vinden we het belangrijk dat je bereidt bent om reken en wiskunde lessen te gaan verzorgen. En denk je, dat is niets voor mij, dan nodigen we je graag uit om mee te kijken of te bellen met een van onze begeleiders/docentencoaches. We laten je graag zien hoe we dit aanpakken. Met onze begeleiding en ondersteuning kun je hierin groeien!

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Elske Nijdam (afdelingsleider onderbouw). Je kunt haar bereiken door te bellen naar 06-46061065 of te mailen naar e.nijdam@vmbo-venster.nl. Vanwege de naderende zomervakantie kun je sfeer proeven tot en met 9 juli en telefonisch contact opnemen tot en met 21 juli.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Vanwege de zomervakantie kun je je sollicitatie uiterlijk zondag 11 augustus indienen. Zo heb je lekker de tijd om te reageren. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek. De gesprekken zullen plaatsvinden vanaf 14 augustus. Zet je dit alvast met potlood in je agenda?

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Wat zo bijzonder is aan 't Venster, is dat het wiskunde- en rekenniveau zo toegankelijk is dat vrijwel elke groepsdocent hiermee uit de voeten kan. Zelfs als je denkt dat dit niet jouw sterkste punt is, moedigen we je aan om te solliciteren.

Solliciteer nu!
Deadline
zondag 11 augustus 2024
Contactpersoon
Elske Nijdam
De recruiter van deze functie is
Bo Eilers
School
Vmbo 't Venster
Functie
Groepsleerkracht
Soort onderwijs
VMBO
Opleidingsniveau
HBO, 2e graads
Salaris en Schaal
€ 3.301 - € 5.030 (LB)
FTE
1,0 FTE, 0,9 FTE, 0,8 FTE, 0,6 FTE, 0,5 FTE, 0,3 FTE, 0,7 FTE, 0,4 FTE

Deel deze vacature

Waar kom je te werken?

't Venster

Thomas A Kempislaan 82
6822 LS Arnhem Netherlands 4

Thomas A Kempislaan 82 6822 LS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!