|

Docent Drama

Breng jij graag jouw liefde voor drama over aan onze leerlingen? Doe jij dit op een manier wat onze leerlingen verbindt en hun zelfvertrouwen versterkt? Solliciteer dan nu!

Jouw baan
Jij gaat drama lessen verzorgen op de internationale schakelklas Arnhem locatie Zuid (ISK). De locatie Zuid is voor leerlingen die pas net in Nederland zijn en starten met het leren van Nederlandse taal. Doormiddel van jouw lessen zorg je voor verbinding bij een diverse en multiculturele groep. Als dramadocent speel jij een belangrijke rol in de creatieve ontwikkeling van deze leerlingen. Jouw lessen zijn inspirerend en motiverend waarbij je de verbeeldingskracht weet te prikkelen. Dit doe je allemaal in een omgeving die veilig is voor de leerlingen en waarbij ze 100% zichzelf kunnen en durven zijn.

Jij bent...
Jij bent een dramadocent met een hart voor inclusie en diversiteit. Met jou positieve mindset weet jij iedereen te motiveren. Niet alleen de leerlingen maar ook jouw collega’s gaan al snel mee in jouw enthousiasme. Bij de ISK is samenwerken heel belangrijk. Jij draagt bij aan het creëren van een veilig klimaat door de gehele school. Jouw lessen zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht niveau of achtergrond. Jij ziet wat een leerling nodig heeft en past zo nodig jouw les daarop aan.

Over ons
De internationale schakelklas Arnhem (ISK Arnhem) is een school voor leerlingen van 12 tot 16 jaar die net in Nederland zijn komen wonen. Met 45 verschillende nationaliteiten is de ISK op dit moment een kleurrijke en dynamische school.

Onze school biedt een veilige en kansrijke start aan jonge nieuwkomers, die sinds kort in de regio Arnhem wonen. Dit zijn niet alleen vluchtelingen of statushouders, maar ook kinderen van arbeids- en kennismigranten. In gemiddeld twee jaar tijd bereiden gedreven en betrokken onderwijsprofessionals leerlingen voor op het reguliere onderwijs, zodat zij net als alle jongeren in Nederland hun talenten kunnen ontwikkelen en een toekomst kunnen opbouwen. In het ISK-traject ligt de focus op intensief taal- en rekenonderwijs, persoonlijke ontwikkeling, kennis van de Nederlandse normen, waarden & gebruiken, zelfredzaamheid en sociale integratie. Persoonlijke aandacht en maatwerkonderwijs staan hierbij centraal.

ISK Arnhem staat voor:

  • Een veilige landing in Nederland: In een stabiele, open en kleurrijke omgeving bieden deskundige en betrokken docenten leerlingen de ruimte om te oefenen en hun toekomst te ontdekken.
  • Volwaardig nieuwkomersonderwijs op maat, dat aansluit bij het vervolgonderwijs: Met aandacht voor wie de leerling is, wat de leerling al kan en wat de leerling nodig heeft.
  • Het ontwikkelen van talenten en persoonsvormend onderwijs: Zodat de leerling als ieder ander kind kan bouwen aan een mooie toekomst.

Het team kenmerkt zich door samen te gaan voor een veilig pedagogisch klimaat, waardoor leerlingen zich naar capaciteit kunnen ontwikkelen. Binnen de teamcultuur hechten we grote waarde aan veiligheid, vertrouwen en autonomie. Iedere nieuwe collega is heel erg welkom; we kijken om naar elkaar en geven elkaar erkenning voor het mooie werk dat we mogen doen. Deze grondhouding komt ten goede aan rijk en boeiend nieuwkomersonderwijs en een stevig team dat wel van een uitdaging houdt.

Wij bieden...
Wij bieden jou per nieuw schooljaar 2024/2025 (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,5 - 0,7 fte, na dit jaar kijken we graag met je verder naar de mogelijkheden.
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt affiniteit met leerlingen van het ISK en weet snel de verbinding te leggen. Je neemt een bevoegdheid drama met je mee. Mocht je nog weinig ervaring hebben of pas afgestudeerd zijn dan is er extra begeleiding beschikbaar voor jou.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Dirk van Oosteren (afdelingsleider). In verband met de zomervakantie is Dirk van Oosteren te bereiken via mail: d.vanoosteren@isk-arnhem.nl.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk donderdag 15 augustus a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek. Deze vinden plaats op vrijdag 16 of dinsdag 20 augustus.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Solliciteer nu!
Deadline
donderdag 15 augustus 2024
Contactpersoon
Dirk van Oosteren
De recruiter van deze functie is
Esmee Hoksbergen
School
ISK Arnhem
Functie
Drama
Soort onderwijs
ISK
Opleidingsniveau
1e of 2e graads
Salaris en Schaal
€ 3.301 - € 5.030 (LB)
FTE
0,8 FTE, 0,6 FTE, 0,7 FTE, 0,4 FTE, 0,5 FTE

Deel deze vacature

Waar kom je te werken?

ISK Arnhem

Thomas A Kempislaan 82
6822 LS Arnhem Netherlands 4

Thomas A Kempislaan 82 6822 LS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!