|

Administratief Medewerker

Stap binnen bij ISK Arnhem, waar jouw organisatietalent en energie de administratie naar een hoger niveau tillen. Ben jij klaar om een belangrijke rol te vervullen in een omgeving vol afwisseling en uitdaging? Lees dan snel verder!

Jouw baan
Als administratief medewerker bij ISK Arnhem ben jij de spil van onze schooladministratie. Jij bent degene die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt! Jouw taken zijn heel divers en geen dag is hetzelfde. Van het beheren van de leerlingadministratie tot het regelen van leermiddelen en andere materialen, jij draait er je hand niet voor om. Daarnaast coördineer je verschillende administratieve taken en houd je nauwlettend in de gaten hoe alles verloopt.

Bij het ISK werk je met een bijzondere mix aan leerlingen, wat onze school zo uniek maakt. Wat kun je verwachten:

 • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve organisatie van het gehele proces rondom de intake en plaatsing van onze leerlingen.
 • Opstellen van brieven en documenten: Je zorgt dat alle communicatie vlot en professioneel verloopt, of het nu gaat om brieven, e-mails of andere documenten.
 • Afwikkeling van administratieve opdrachten en verzoeken: Jij zorgt ervoor dat alles wat administratief geregeld moet worden, op tijd en correct wordt afgehandeld.
 • Verstrekken van informatie aan collega's en leerlingen: Je staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en iedereen te voorzien van de benodigde informatie.
 • Samenstellen van overzichten en rapportages: Je brengt gegevens samen en maakt heldere rapporten die laten zien hoe onze school ervoor staat.

Jij bent...
Jij bent die enthousiaste en georganiseerde duizendpoot die altijd het overzicht weet te bewaren, zelfs in de drukste tijden. Met jouw vermogen om snel te schakelen tussen verschillende taken, blijf je nauwkeurig en zorg je ervoor dat alles soepel verloopt. Je bent communicatief vaardig en klantgericht, met een vriendelijke en behulpzame houding naar zowel collega's, leerlingen als ouders.

Over ons
De internationale schakelklas Arnhem (ISK Arnhem) is een school voor leerlingen van 12 tot 16 jaar die net in Nederland zijn komen wonen. Met 45 verschillende nationaliteiten is de ISK op dit moment een kleurrijke en dynamische school.

Onze school biedt een veilige en kansrijke start aan jonge nieuwkomers, die sinds kort in de regio Arnhem wonen. Dit zijn niet alleen vluchtelingen of statushouders, maar ook kinderen van arbeids- en kennismigranten. In gemiddeld twee jaar tijd bereiden gedreven en betrokken onderwijsprofessionals leerlingen voor op het reguliere onderwijs, zodat zij net als alle jongeren in Nederland hun talenten kunnen ontwikkelen en een toekomst kunnen opbouwen. In het ISK-traject ligt de focus op intensief taal- en rekenonderwijs, vakken als Engels en Mens en Natuur die straks nodig zijn in het vervolgonderwijs, kennis van de Nederlandse normen, waarden & gebruiken, zelfredzaamheid en sociale integratie. Persoonlijke aandacht en maatwerkonderwijs staan hierbij centraal.

ISK Arnhem staat voor:

 • Een veilige landing in Nederland: In een stabiele, open en kleurrijke omgeving bieden deskundige en betrokken docenten leerlingen de ruimte om te oefenen en hun toekomst te ontdekken.
 • Volwaardig nieuwkomersonderwijs op maat, dat aansluit bij het vervolgonderwijs: Met aandacht voor wie de leerling is, wat de leerling al kan en wat de leerling nodig heeft.
 • Het ontwikkelen van talenten en persoonsvormend onderwijs: Zodat de leerling als ieder ander kind kan bouwen aan een mooie toekomst.

Het team kenmerkt zich door samen te gaan voor een veilig pedagogisch klimaat, waardoor leerlingen zich naar capaciteit kunnen ontwikkelen. Binnen de teamcultuur hechten we grote waarde aan veiligheid, vertrouwen en autonomie. Iedere nieuwe collega is heel erg welkom; we kijken om naar elkaar en geven elkaar erkenning voor het mooie werk dat we mogen doen. Deze grondhouding komt ten goede aan rijk en boeiend nieuwkomersonderwijs en een stevig team dat wel van een uitdaging houdt.

Wij bieden...
Wij bieden jou per 1 oktober 2024 (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo. Een van onze collega’s gaat met zwangerschapsverlof, daarom zoeken wij jouw hulp!

 • Je ontvangt een contract voor 0,5 fte voor de duur van de vervanging.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 5. Je salaris bedraagt dan minimaal €2.177,- en maximaal €3.110,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
 • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
 • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed zelfstandig werken. Je kunt makkelijk verbinding maken met onze leerlingen en hebt affiniteit met hun diverse achtergronden. Dankzij jouw flexibiliteit en proactieve instelling ben je altijd bereid om dat stapje extra te zetten om de administratie soepel te laten verlopen. Je hebt daarnaast mbo werk- en denkniveau en mogelijke relevante werkervaring. Ervaring met leerlingenadministratie in het systeem Somtoday is een pre!

Heb je vragen? Stel ze gerust!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Dirk van Oosteren (afdelingsleider). In verband met de zomervakantie is Dirk van Oosteren te bereiken via mail: d.vanoosteren@isk-arnhem.nl.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk zondag 25 augustus a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek op donderdag 29 augustus. Noteer je dit alvast met potlood in je agenda?

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Solliciteer nu!
Deadline
zondag 25 augustus 2024
Contactpersoon
Dirk van Oosteren
De recruiter van deze functie is
Bo Eilers
School
ISK Arnhem
Functie
Administratief Medewerker
Soort onderwijs
ISK
Opleidingsniveau
MBO
Salaris en Schaal
€ 2.177 - € 3.110 (Schaal 5)
FTE
0,5 FTE

Deel deze vacature

Waar kom je te werken?

ISK Arnhem

Thomas A Kempislaan 82
6822 LS Arnhem Netherlands 4

Thomas A Kempislaan 82 6822 LS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!