Vacature niet meer actief

Docent beeldende vorming 1e graad 0,36 FTE (Vervanging)

De vacature


DOCENT BEELDENDE VORMING 1E GRAAG 0,36 FTE (VERVANGING)
Ben jij een bevlogen docent beeldende vorming? Een docent die de professie van docent beeldend ademt en uitstraalt? Pas jij bij de leerlingen van en de cultuur van het Beekdal Lyceum? Wil jij een bijdrage leveren aan de kwaliteit en de eigenheid van de lessen en daardoor aan het cultuurprofiel van het Beekdal? Heb jij eventueel ervaring met de doelgroep sporters en de doorlopende leerlijn? En kan jij een creatieve invulling aan de lessen geven zonder methode waarin differentiatie een natuurlijk gegeven is? Ga dan aan de slag als docent op het Beekdal Lyceum in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Les geven in beeldende vorming! Dit doe jij op een enthousiaste en bruisende manier, waarbij jij de leerlingen volop ruimte biedt om te experimenteren. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben. Omdat sommige van onze leerlingen topsport en dans beoefenen, biedt jij waar mogelijk maatwerk en pas jij je werkvormen daar op aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Je verzorgt in eerste instantie ongeveer negen lessen aan de onderbouw en je hebt het mentoraat voor klas v4.

Waarom werk ik op het Beekdal Lyceum in Arnhem?
 • ‘Ik werk binnen een fijne sectie en kan veel overleggen als ik dat wil, maar ook zelfstandig werken. Ik krijg de ruimte die ik nodig heb’
 • ‘De deuren staan hier altijd open. Ik ervaar hierdoor geen hiërarchie’
 • ‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd’
 • ‘Omdat sommige van onze leerlingen topsporter zijn, wordt er meer flexibiliteit van mij gevraagd. Dit bevalt mij erg goed’

OVER ONS
Het Beekdal Lyceum is een middelbare school in Arnhem-Noord met een geheel eigen identiteit rondom sport, cultuur, topsport & dans. Onze school telt 1.200 leerlingen en is heel goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een reguliere middelbare school voor havo, vwo met een 2-jarige brugperiode. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Van onze directie krijg jij alle ruimte en vertrouwen om jouw vak binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven.
Wanneer je bij ons begint, word je begeleid door een docentencoach. Zo zorgen wij voor een goede start!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
 • Wij bieden jou vanaf 24 september 2019 een inspirerende en uitdagende werkomgeving op onze locatie naast park Angerenstein in Arnhem. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 • Je kunt aan de slag voor ongeveer 0,36 FTE in een dienstverband vanwege vervanging van zwangerschapsverlof.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB, met minimaal € 2.747,- bruto per maand en maximaal € 4,186- bruto per maand.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Mogelijkheid om door te groeien binnen zowel het Beekdal Lyceum als binnen Quadraam.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om de functie succesvol in te vullen, ben je in het bezit van een 1e graad bevoegdheid beeldende kunst en vormgeving.
Je bent beschikbaar op de dinsdag, woensdag en vrijdag.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en het Beekdal Lyceum lees je op www.quadraam.nl en www.beekdallyceum.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze afdelingsleider, Alice Wolterinck (026-3209820 of a.wolterinck@beekdallyceum.nl). Tot binnenkort!

Solliciteren kan via Meesterbaan tot en met 28 augustus 2019. We behouden ons het recht om de vacature eerder te sluiten bij voldoende reacties.

De gesprekken zullen begin september 2019 plaatsvinden. Enkele kandidaten gaan mogelijk een proefles geven. Een referentiecheck is onderdeel van de procedure.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Bernhardlaan 49

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!