Vacature niet meer actief

Bedrijfskundig Business Partner, 0,8 FTE (regulier)

De vacature

VACATURE BEDRIJFSKUNDIG & STRATEGISCH (HR) BUSINESS PARTNER BIJ QUADRAAM, DE GELDERSE ONDERWIJSGROEP, 0,8 FTE

Ben jij onze vreemde eend? Versterk jij ons team met jouw kennis van de buitenwereld? Ben jij bedrijfskundig sterk onderlegd? Ben jij een sparringpartner voor onze directie en HR team? En wil jij onze ambities mee vormgeven? Ga dan aan de slag bij Quadraam, de Gelderse Onderwijsgroep!

WIE BEN JIJ EN WAT GA JE DOEN?
Wij zoeken een vernieuwer. Een collega die ons op scherp zet en beschikt over een scherpe helicopterview! Als Business Partners (ook HR&O netwerkpartner genaamd) ondersteunen wij de 14 middelbare scholen van Quadraam en zijn wij sparringpartners voor directies en het College van Bestuur. Ieder van ons heeft een eigen portefeuille met specifieke HR-aandachtgebieden. Om ons team verder te versterken zoeken we een bedrijfskundig sterk onderlegde collega. Een sparringpartner en strateeg die zich bezig houdt met organisatieontwikkeling. Je hebt ervaring met cultuur- en veranderprocessen en vertaalt theorie naar de praktijk. Je hebt een lange termijn visie en weet ons uit te dagen en te inspireren. Aan de andere kant ben je ook een praktische doener en veel aanwezig op een aantal scholen waar je gesprekken voert en het MT ondersteunt.
Je krijgt energie van woorden als: inspireren, sparren, ambitie, doelen stellen en bereiken. Daarnaast heb je humor en bezit je een gezonde dosis lef en ga je de confrontatie niet uit de weg.

WAAROM WERKEN WIJ BIJ QUADRAAM?
Wat ons team kenmerkt? Wij zijn zeer betrokken en ambitieus! Wij stellen hoge eisen aan ons werk, maar ook aan elkaar. Discussies gaan we niet uit de weg. Dat houdt ons scherp. Je krijgt volop ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

‘Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!’ Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner

‘Het is hier nooit saai. Ik kan mijn werkzaamheden zelf indelen en heb veel vrijheid. De samenwerking in ons team, maar ook de samenwerking met de andere afdelingen maakt werken bij Quadraam erg interessant.’ Linda Eissen, communicatie-adviseur bij Quadraam.

OVER ONS
Iedere dag werken ruim 1.500 bevlogen professionals op 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe aan de toekomst van onze 13.000 leerlingen. De diversiteit aan scholen maakt Quadraam een aantrekkelijk werkgever. Van praktijkonderwijs tot gymnasium en van regulier onderwijs tot Montessori. Quadraam biedt het allemaal. Hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Onze docenten, medewerkers en MT-leden krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 oktober 2019 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Een jaarcontract met een dienstverband voor 0,8 FTE. Bij goed functioneren ontvang je na 1 jaar een vaste aanstelling.
  • Het salaris bedraagt minimaal € 3.461,- en maximaal € 5.546,- (schaal 12 CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
  • Vaak vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen te doen via Coolblue en Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een laptop en telefoon.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.
LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam lees je op www.quadraam.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze directeur HRM, Hans de Reus. Hans is te bereiken via 06- 43872978 of per mail: h.dereus@quadraam.nl. Ook kun je contact opnemen met Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner. Tanja is bereikbaar op 06- 106 73226 of per mail: t.schmitt@quadraam.nl. Ook nodigen wij jou van harte uit een dagje mee te lopen of kennis te maken met een van je toekomstige collega’s. Tot binnenkort!

HOE VERDER EN PROCEDURE
Solliciteren kan via Meesterbaan tot en met 19 september 2019. We ontvangen via Meesterbaan graag jouw motivatie en CV. Worden wij enthousiast? Dan zullen wij je vragen om daarna een filmpje op te nemen, zodat we nog beter ‘beeld’ van jou krijgen. Daarna hoor je of wij je uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Deze vacature wordt direct intern en extern uitgezet.

LET OP
Alleen sollicitanties via MeesterBaan nemen wij in behandeling.


Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Duiven

Postbus 7

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!